Games and Creative Computing, Falmouth University, 3 år

Games & Creative Computing BA (Hons), Falmouth University, 3 år

 

Utbildningen

Games & Creative Computing, kandidatexamen BA (Hons), Falmouth University, 3 år

Studera speldesign, spelgrafik, game art & creative computing på Falmouth University i England. Kandidatexamen i VR, E-sport, Game art på universitet i England.

Från Game art, speldesign, och webbutveckling till kodning och VR… På Falmouth University får du ett försprång in spelindustrin genom att skapa riktiga spel tillsammans med tvärvetenskapliga team från hela universitetet.

Speldesign och creative computing förändrar hur vi upplever världen och är pådrivande i utvecklingen av ny teknik. På Falmouths Games Academy lär du dig av ledande branschexperter. Du kommer att utveckla riktiga produkter och arbeta i team som lever och andas spel och datavetenskap.

Falmouth University erbjuder flera olika specialiserade kandidatprogram i Games & Creative Computing:

 • Computing for Games BSc(Hons)
  Förvärva färdigheterna och kompetenserna för att forma framtidens dataspel. Här studerar du games och spelutveckling ur ett datavetenskapligt perspektiv. Du bygger vidare på den mjukvara som är standard i dataspelsbranchen och implementerar nya verktyg för att utöka möjligheterna med befintliga spelmotorer. Du kommer att programmera dataspel som tänjer på de tekniska gränserna.
 • Computer Science BSc(Hons)
  Nya omslutande virtuella verkligheter, datarika och innehållsrika interaktioner, automatiseringar och allt fler anslutna molntjänster formar hur världen fungerar och hur människor interagerar med varandra – allt bygger på computer science, datavetenskap.
 • Creative Virtual Reality BA(Hons)
  Lär dig att designa och skapa miljöer och applikationer för virtuell verklighet, ett av de snabbast växande områdena inom IT och i tech-världen. Tänj gränserna genom dina idéer och arbeta tillsammans med artister, animatörer, kompositörer, designers, programmerare, författare och spelutvecklare för att skapa unika virtuella upplevelser.
 • Esports BA(Hons)
  Var med och utveckla framtidens liveunderhållning med denna innovativa utbildning i e-sport. Kombinera kommunikation, spel, business och evenemang, lär dig av experter och samarbeta med andra studenter i projekt.
 • Game Animation BA(Hons)
  Samarbeta med andra som har en riktig passion för spel. Från första dagen kommer du att arbeta i ett team precis som i dataspelsbranschen och utveckla dina egna spel. Du kommer att arbeta som i verkliga yrkeslivet, utveckla dig i en rad olika miljöer för att upptäcka din specialitet och förbereda dig för den yrkeskarriär du vill ha.
 • Game Art BA(Hons)
  Med en examen i Game Art utvecklar du din kreativa förmåga samtidigt som du finslipar dina färdigheter för en framgångsrik yrkeskarriär som artist i spelbranschen. Du studerar principerna för Game Art, spelgrafik, och traditionell konstutövning. Du bygger upp din expertis som game artist för att under år 2 och 3 bidra till ett stort spelutvecklingsprojekt.
 • Game Development BA(Hons)
  Samarbeta med andra som har en riktig passion för spel. Från första dagen kommer du att arbeta i ett team precis som i dataspelsbranschen och utveckla dina egna spel. Du kommer att arbeta som i verkliga yrkeslivet, utveckla dig i en rad olika miljöer för att upptäcka din specialitet och förbereda dig för den yrkeskarriär du vill ha.
 • Immersive Computing BSc(Hons)
  Använd ny och experimentell teknik för att skapa spännande nya miljöer och upplevelser. Du lär dig datavetenskap och om interaktionen mellan människa och dator. Du förvärvar praktiska programmeringsfärdigheter för att kunna utveckla olika former av virtuella verklighetsupplevelser.
 • Robotics BSc(Hons)
  Utforska världen av artificiell intelligens och skapa interaktiva robotar som svarar på det moderna livets utmaningar – från den snabba framväxten av IOT, Internet of Things, till att tillhandahålla underhållning, sällskap och att hjälpa människor att leva mer hållbart.
 • Web Development BSc(Hons)
  Detta examensprogram i webbutveckling bygger upp dina specialistkunskaper inom webbdesign och webbutveckling. Du lär dig full stack design för webbplatser och appar, DevOps, databasdesign samt moderna verktyg.

Examen

Kandidat, Bachelor BA (Hons)

Skolan

Falmouth University

Falmouth är en konst- och designhögskola med specialiserade utbildningar i bl.a design, arkitektur, textil och mode, media & kommunikation, creative technologies samt film och scenkonst som skådespel, regi, dans och musik.

Campus ligger i Cornwall på engelska sydkusten och här studerar omkring 6 000 studenter. På Falmouth ges både kandidatprogram och masterprogram.

Läs mer om Falmouth University här

Starter

Programmen startar i september varje år

Förkunskaper & CSN

Förkunskaper

Fullständiga gymnasiebetyg.

CSN & Kostnad

Studierna berättigar till studiemedel från CSN.
Du kan låna för uppehälle under hela utbildningstiden.
Du kan även låna för undervisningsavgifter.

Skolans undervisningsavgifter se mer på Falmouth University

Beställ information

Kostnadsfritt, Icke bindande

Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt med mer information om utbildningen.

Om du inte hör av oss, se efter i din skräppost / spam så vårt e-mail inte hamnat där.

  För- och efternamn*

  Mobilnummer

  Epost*

  Jag är intresserad av:

  Om du har en speciell fråga skriv här

  Jag tagit del av, samt samtyckt till Study International Personuppgiftspolicy* avseende vår behandling av dina personuppgifter
  Ansökan

  Du klickar på ANSÖKAN och fyller i ansökningsformuläret.
  När vi mottagit din anmälan kontaktar vi dig och hjälper dig vidare.

  Kostnadsfri tjänst

  STUDINS tjänst är kostnadsfri. Vi hjälper dig med information, studievägledning, ansökan, rådgivning om boende, CSN ansökan, samt studentvisum. Allt tills du är på plats!