CEL San Diego

CEL San Diego

Studera engelska i San Diego, Kalifornien Förbättra din engelska på språkskolan CEL i San Diego. Språkkurs på alla nivåer, för vuxna i alla åldrar, start året om

 

Skolan

språkkurs engelska san diegoStudera engelska i San Diego

Förbättra din engelska med en språkkurs i San Diego i soliga Southern California! Lär dig engelska på språkskolan ELC i San Diego och upplev stränder, surf och den sköna livsstilen i södra Kalifornien.

San Diego är känt som America’s Finest City, här möts du av ändlösa vita stränder och mer än 300 soldagar om året. San Diego är Kaliforniens nästa största stad med ett rikt utbud av aktiviteter, kultur och nöjen och ett fantastiskt nattliv…

College of English Language har två språkskolor i San Diego. En skola mitt i downtown, nära det pulserande Broadway, och en skola i San Diego Pacific Beach, en livlig stadsdel vid stränderna, populär bland kaliforniska surfare, studenter och internationella turister. Pacific Beach är känt för fantastisk surfing, ett blomstrande nattliv och utsökta skaldjur.

CEL är en personlig skola, du studerar i små klasser med max 12 studenter per klass. CEL är ackrediterade av Commission on English Language Accreditation (CEA). Utöver kurser i allmän engelska ges examensförberedande Cambridge och TOEFL kurser.

Möjlighet finns givetvis att lära sig surfing i kombination med engelskakursen…

Kurser

CEL San Diego erbjuder engelska språkkurser på alla språknivåer, från nybörjare till avancerad. Här ges bl.a allmän engelska, TOEFL Preparation och examensförberedande Cambridge kurser.

Här kan du läsa mer om skolans kurser

Boende

Studentboende CEL San Diego

CEL erbjuder erbjuder boende i delad lägenhet, i studentresidens och i värdfamilj.

Här kan du ladda ned pdf om skolans boende San Diego Downtown

Här kan du ladda ned pdf om skolans boende San Diego Pacific Beach

Vi hjälper dig självklart med att boka skolans boende.

Du kan även välja att boka ditt boende på egen hand.

Priser och datum

Undervisningsavgifter

STUDIN är representant för CEL San Diego. Du betalar alltid skolans priser, ibland kan vi t.o.m erbjuda dig ett lägre pris än skolans officiella genom våra särskilda rabatter och avtal.

När vi skrivit in dig på skolan kan du välja mellan att betala undervisningsavgiften via oss eller direkt till skolan.

Här kan du ladda ned en pdf med skolans priser och startdatum 2022

Startdatum

Möjlighet finns att starta året om, nästan varje vecka. Du väljer själv antal veckor du vill studera och kan alltid förlänga din kurs när du är på plats.

CSN

De flesta av skolans heltidskurser berättigar till studie­medel från CSN. Språk­kurserna är på gymnasial nivå, vilket innebär att de ger rätt till studie­medel från och med den 1 juli det år du fyller 20 år.

Du kan ha lån och bidrag för uppehälle under den tid kursen pågår. Du kan även låna till undervisningsavgift samt för resa t.o.r och försäkring.

Läs mer om vad som gäller på vår sida om CSN

Hör av dig till oss om du vill veta mer!

Ansökan

Ansökan

När du har gjort en Ansökan kontaktar vi dig och hjälper dig vidare med prisuppgifter eller en offert, boendealternativ och kursalternativ. Ansökan är inte bindande.

Kostnadsfri tjänst

STUDINS tjänst är kostnadsfri. Vi hjälper dig med information, studievägledning och CSN. Allt tills du är på plats!