Edinburgh College – Edinburgh

Edinburgh College

Studera engelska i Edinburgh Skottland. Språkkurs i engelska på alla nivåer. Allmän & akademisk engelska, IELTS kurs. Från 2 veckor till ett läsår, start året om

 

Skolan

studera engelska edinburgh

Studera engelska i Edinburgh, Skottland

Förbättra din engelska på college i Skottlands vackra huvudstad Edinburgh. Här läser du engelska på Storbritanniens största college. På Edinburgh College studerar 26 000 studenter, varav omkring 4 000 är internationella studenter. Edinburgh är en viktig studentstad med 4 universitet och här finns ett pulserande studentliv och en mycket livlig kulturell och social scen.

Edinburgh College erbjuder språkutbildning i världsklass och är ackrediterat av British Council.

Här ges språkkurser i allmän engelska, universitetsförberedande kurser i akademisk engelska, IELTS exam kurser samt en rad andra kurser och program.

Du kan läsa mer om Edinburgh College här

Kurser

Edinburgh College erbjuder en rad engelska språkkurser för vuxna i alla åldrar och på alla språknivåer, från nybörjare till avancerad engelska. Här ges bl.a kurser i allmän engelska, akademisk engelska, terminsprogram och akademiskt studieår samt IELTS examenskurser.

Här kan du ladda ned en pdf med alla skolans kurser

Boende

Studentboende Edinburgh

Edinburgh College erbjuder flera boendealternativ, du kan välja att bo i studentresidens eller i värdfamilj.

Här kan du läsa mer om skolans olika boendealternativ i Edinburgh

Vi hjälper dig självklart med att boka skolans boende.

Du kan även välja att boka ditt boende på egen hand.

Priser och datum

Undervisningsavgifter

STUDIN är representant för Edinburgh College. Du betalar alltid skolans priser, ibland kan vi t.o.m erbjuda dig ett lägre pris än skolans officiella genom våra särskilda rabatter och avtal.

När vi skrivit in dig på skolan kan du välja mellan att betala undervisningsavgiften via oss eller direkt till skolan.

Här kan du ladda ned en pdf med skolans priser och startdatum 2022

Startdatum

Möjlighet finns att starta året om. Du väljer själv antal veckor du vill studera och kan alltid förlänga din kurs när du är på plats.

CSN

De flesta av skolans heltidskurser berättigar till studie­medel från CSN. Språk­kurserna är på gymnasial nivå, vilket innebär att de ger rätt till studie­medel från och med den 1 juli det år du fyller 20 år.

Du kan ha lån och bidrag för uppehälle under den tid kursen pågår. Du kan även låna till undervisningsavgift samt för resa t.o.r och försäkring.

Läs mer om vad som gäller på vår sida om CSN

Hör av dig till oss om du vill veta mer!

Ansökan

Ansökan

När du har gjort en Ansökan kontaktar vi dig och hjälper dig vidare med prisuppgifter eller en offert, boendealternativ och kursalternativ. Ansökan är inte bindande.

Kostnadsfri tjänst

STUDINS tjänst är kostnadsfri. Vi hjälper dig med information, studievägledning och CSN. Allt tills du är på plats!