Engelska i Brisbane & Gold Coast Australien

Studera engelska i Brisbane och Gold Coast på TAFE Queensland i Australien

Studera engelska i Brisbane och Gold Coast Australien på TAFE Queensland. Koncentrerade & omfattande kurser i engelska, allmän, IELTS & akademisk engelska.

 

Skolan

Studera engelska på TAFE i Brisbane och Gold Coast, Australien

Vill du studera engelska i Brisbane eller Gold Coast i Australien?

TAFE Queensland engelska språkkurser har utvecklats för att erbjuda dig koncentrerade men ändå omfattande kurser för att förbättra dina engelska språkfärdigheter.

TAFE Queensland är en statlig australisk yrkeshögskola som är mycket populär bland både inhemska australiensiska studenter och internationella studenter. TAFE har främst korta yrkesinriktade och praktiskt fokuserade program på 1-2 år som leder fram till certifikat eller diplomexamen, men erbjuder även kvalificerade språkkurser i engelska för internationella studenter.

studerea engelska australien brisbane goldcoast

Engelskakurser på TAFE Queensland i Brisbane och Gold Coast – Australien

TAFE har ett flertal campus i hela Queensland och möjlighet att studera engelska finns bl.a på skolans moderna campus i Brisbane (Southbank) och i Gold Coast (Southport).

En språkkurs i engelska på TAFE Queensland är perfekt för dig som vill förbättra din engelska och samtidigt upptäcka Brisbane, Gold Coast och delstaten Queensland i Australien. Språkkurserna är också utmärkta för dig som behöver höja din nivå på engelska inför studier på universitet i Australien – skolans IELTS kurser och kurser i akademisk engelska ger dig språkbehörigheten för vidare studier på TAFE.

engelska språkkurs australien

TAFE – English Language Program

TAFE erbjuder sex nivåer av kurser i engelska, från elementär till avancerad engelska samt engelska för akademiska ändamål (EAP) och IELTS förberedande kurser

Alla nivåer följer den gemensamma europeiska ramen för språknivåer (CEF) för att säkerställa att dina resultat är internationellt gångbara. Kurserna ger dig en inträdesväg till TAFE:s diplomkurser och certifikatsprogram.

engelska språkresa brisbane gold coast

Kursorten

plugga australien sunshine coast

Studera i Australien

Australien lockar ständigt allt fler studenter från hela världen. Australiens college och universitet har ett mycket gott renommé med en utbildningsstandard som ligger på toppnivå i världsrankningen.

Australiens sköna klimat, den tillbakalutade livsstilen och landets öppna gästvänlighet bidrar också till populariteten.

plugga i australien på sunshine coast och brisbane

Studera på Sunshine Coast

Sunshine Coast, på Australiens östkust, är ett mycket omtyckt område med fantastiska stränder, charmiga semesterorter och en avslappnad atmosfär. Härliga surf- och badstränder ligger utmed hela kusten och området präglas av vacker natur och ett rikt djurliv.

Sunshine Coast har i genomsnitt 300 soldagar per år och en temperatur på mellan 18 och 30 grader året om. Sunshine Coast ligger en timme norr om Brisbane, huvudstaden i delstaten Queensland. Brisbane är en pulserande storstad med ett rikt utbud av kultur och nöjen.

Studera i Brisbane

Brisbane är Australiens tredje största stad (1,8 miljoner invånare) och huvudstad i delstaten Queensland. Trots att Brisbane är en storstad med storstadens utbud av kultur, nöjen, shopping, så är atmosfären här skönt avslappnad. 

Brisbane är en ung och mångkulturell stad med många inflyttade från Europa och Asien. Här finns ett livligt studentliv och flera stora universitet och högskolor. Klimatet är subtropiskt och mycket behagligt året om. Antalet soldagar är omkring 300 om året. Längs med Brisbane River som rinner genom staden ligger grönskande parker, botaniska trädgårdar och anlagda stränder. Som student i Brisbane har du nära till både fantastiska regnskogar och långa vita stränder.

studera i Gold Coast Australien

Studera i Gold Coast

Gold Coast är en expanderade kuststad som sträcker sig fem mil längs med de gyllene stränderna söder om Brisbane. Gold Coast har snabbt blivit en av Australiens mest populära turistdestinationer och har nu omkring 500 000 invånare. Gold Coasts berömda gyllene stränder med bl.a Surfers Paradise attraherar ungdomar och studenter från Australien och hela världen och här ligger flera universitet och skolor. Det soliga subtropiska klimatet, surfstränder, kanaler och vattensystem, skyskrapor, temaparker, ett mycket hett nattliv och den tropiska regnskogen i inlandet lockar unga studenter och turister från hela världen.
Du som väljer att studera i Gold Coast har tillgång till ett uteliv som pågår dygnet runt längs med de fantastiska stränderna.

Kurser

TAFE erbjuder sex nivåer av program, från elementär till avancerad allmän engelska, engelska för akademiska ändamål (EAP) samt IELTS förberedande kurser.

Alla nivåer följer den gemensamma europeiska ramen för språknivåer (CEF) för att säkerställa att dina resultat är internationellt gångbara, de ger även en inträdesväg till TAFE:s övriga diplomkurser och program.

Studera vidare efter språkkursen på TAFE

Efter en språkkurs på TAFE har du möjlighet att läsa vidare och välja bland skolans alla populära diplomkurser och certifikatsprogram.
Praktiska och yrkesinriktade kurser finns inom allt från IT, engineering eller business till fitness, sport, hotell…
Läs mer om TAFE och alla program här

Boende

Studentboende i Australien Queensland

Att hitta bra och bekvämt boende när du skall studera på TAFE Queensland i Australien är mycket enkelt. TAFE Queensland har inget eget studentboende men rekommenderar ett flertal olika alternativ. Det är aldrig något problem att hitta boende på plats och detta rekommenderas av TAFE Queensland. Du har då möjlighet att gå runt och titta och välja bland alla de fantastiska boendealternativ som finns.
Fördelen är också att du inte binder upp dig för en längre tid och betalar i förväg för ett boende som du inte vet något om.
Det vanligaste är att ta ett hostel under den första veckan i Australien och hitta sitt boende då.

Du bör räkna med en boendekostnad på cirka 150 – 200 AUD i veckan.

Mer om boendealternativ på TAFE Queensland accomodation här

Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer om studentboende i Australien!

Priser och datum

Kurser startar varje måndag året om

Förkunskaper och anmälan

Förkunskaper

Inga särskilda förkunskaper krävs.
Du placeras i en grupp anpassad till din nivå.

CSN

Kursen ger rätt till studie­medel från och med den 1 juli det år du fyller 20 år. Du kan låna för kursavgiften samt för uppehälle, flyg t/r, samt försäkring.

Läs mer om vad som gäller på vår sida om CSN

Hör av dig till oss om du vill veta mer!

Ansökan

Du klickar på ANSÖKAN och fyller i ansökningsformuläret.
När vi mottagit din anmälan kontaktar vi dig och hjälper dig vidare.

Kostnadsfri tjänst

STUDINS tjänst är kostnadsfri. Vi hjälper dig med information, studievägledning ansökan, rådgivning om boende, CSN ansökan samt studentvisum. Allt tills du är på plats!

Intresserad av Engelska i Brisbane & Gold Coast Australien ?

Kostnadsfritt, Icke bindande

Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

Om du inte hör av oss, se efter i din skräppost / spam så vårt e-mail inte hamnat där.

  När vi fått in din intresseanmälan kontaktar vi dig inom 48 timmar (kontorstid mån-fre) för studievägledning eller med svar på dina frågor. Vi kommer att försöka ringa till dig på det telefonnummer du uppger, alternativt skickar vi ett e-mail till dig.
  Om du inte hör av oss, se efter i din skräppost / spam så vårt e-mail inte hamnat där.

  För- och efternamn*

  Mobilnummer

  Epost*

  Meddelande*

  Din ansökan är inte bindande.
  När vi mottagit din ansökan kontaktar vi dig.
  Du får en personlig kontaktperson på STUDIN som stämmer av dina önskemål avseende kurstyp, antal veckor, startdatum, samt om du eventuellt vill ha hjälp med att boka skolans boende under hela eller del av studietiden.

  Din kontaktperson på STUDIN kommer att skicka e-mail till dig och eventuellt kontakta dig per telefon.
  Du bör se efter i din skräppost / spam så att e-mail från oss inte hamnat där.

  Dina personuppgifter

  För- och efternamn*

  Kön

  ManKvinnaAnnan

  Födelsedatum

  Adress

  Postnummer

  Ort

  Land

  Mobilnummer*

  Epost*

  Nationalitet

  Skola och Kurs

  Förkunskaper

  Önskad kurstyp

  Önskad kursstart

  Önskad kurslängd (antal veckor)

  Skolans boende

  Jag vill ha hjälp med att boka skolans boende

  JaNej

  Om du vet vilken typ av boende du är intresserad av fyll i det här

  CSN

  Jag avser att använda mig av studiemedel från CSN

  JaNej

  Hur kom du i kontakt med Studin

  Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt (oftast inom 48 timmar, kontorstid mån-fre) för att boka in ett möte. Vi kommer att försöka ringa till dig på det telefonnummer du uppger, alternativt skickar vi ett sms samt ett e-mail till dig.
  Vi kan ge dig personlig studievägledning på telefon, zoom, chat, e-mail eller genom ett personligt möte på vårt kontor i Stockholm eller Göteborg.

  Om du inte hör av oss, se efter i din skräppost / spam så vårt e-mail inte hamnat där.

  För- och efternamn*

  Mobilnummer

  Epost*

  Skriv gärna här om du har några särskilda frågor om t.ex utbildningar, ämnesområden, skolor, destinationer, antagningskrav, CSN och stipendier

  Jag har läst och accepterat Study Internationals Personuppgiftspolicy* och Allmänna Villkor*

  När vi mottagit denna anmälan kommer vi att kontakta dig