Espanole – Valencia

Espanole – Valencia

Lär dig spanska i Valencia! Studera i Valencia. Upplev medelhavskulturen med spanska språkkurser på alla nivåer för vuxna i alla åldrar – start året om

 

Skolan

språkkurs spanska valenciaStudera spanska i Valencia, Spanien

Lär dig spanska i Valencia på den populära språksskolan Espanole.

Valencia är en kosmopolitisk storstad med utpräglad medelhavskänsla. I Valencia möts du av ett skönt klimat, fantastiska stränder, gastronomiska läckerheter på stadens alla tapasbarer och en rik tradition av festivaler och kulturella evenemang.

Upplev Valencia samtidigt som du lär dig spanska på Espanole!

Språkskolan Espanole har ett perfekt läge centralt i Valencia, i den gamla stadsdelen bland alla restauranger och tapasbarer och ett par steg från stadens sevärdheter. Skolan har en bra mix av studenter från en mängd olika länder och de flesta studenter är mellan 20 – 40 år.

Du studerar i små klasser med moderna faciliteter och vid sidan av språkkurserna finns ett välutvecklat program med sociala och kulturella aktiviteter.

Espanole är medlem av IALC och International House och ackrediteras av Instituto Cervantes.

Kurser

Espanole erbjuder spanska språkkurser för vuxna i alla åldrar och på alla språknivåer, från nybörjare till avancerad spanska. Skolan erbjuder även terminsprogram- och läsårskurser i spanska språket, en rad special-  och tillvalskurser samt examensförberedande spanska.

Möjlighet finns även att kombinera språkkursen i spanska med internship/ praktik i Valencia.

Här kan du ladda ned en pdf med alla skolans kurser

Boende

Studentboende Valencia

Skolan har ett flertal mycket bra boendealternativ att välja mellan. Du kan välja mellan att bo i egen studio, delad lägenhet, studentresidens eller värdfamilj.

Här kan du läsa mer om skolans olika boendealternativ i Valencia

Vi hjälper dig självklart med att boka skolans boende.

Du kan även välja att boka ditt boende på egen hand.

Priser och datum

Undervisningsavgifter

STUDIN är representant för Espanole Valencia. Du betalar alltid skolans priser, ibland kan vi t.o.m erbjuda dig ett lägre pris än skolans officiella genom våra särskilda rabatter och avtal.

När vi skrivit in dig på skolan kan du välja mellan att betala undervisningsavgiften via oss eller direkt till skolan.

Här kan du ladda ned en pdf med skolans priser och startdatum 2021

Startdatum

Möjlighet finns att starta året om, nästan varje vecka. Du väljer själv antal veckor du vill studera och kan alltid förlänga din kurs när du är på plats.

CSN

De flesta av skolans heltidskurser berättigar till studie­medel från CSN. Språk­kurserna är på gymnasial nivå, vilket innebär att de ger rätt till studie­medel från och med den 1 juli det år du fyller 20 år.

Du kan ha lån och bidrag för uppehälle under den tid kursen pågår. Du kan även låna till undervisningsavgift samt för resa t.o.r och försäkring.

Läs mer om vad som gäller på vår sida om CSN

Hör av dig till oss om du vill veta mer!

Ansökan

Ansökan

När du har gjort en Ansökan kontaktar vi dig och hjälper dig vidare med prisuppgifter eller en offert, boendealternativ och kursalternativ. Ansökan är inte bindande.

Kostnadsfri tjänst

STUDINS tjänst är kostnadsfri. Vi hjälper dig med information, studievägledning och CSN. Allt tills du är på plats!