Studera engelska och jobba i Sydney Australien

STUDERA ENGELSKA OCH JOBBA I SYDNEY AUSTRALIEN

Plugga engelska och jobba i Australien! Nu kan du kombinera en Working Holiday i Australien med en CSN finansierad språkkurs i engelska. Förbättra din engelska och få spännande jobberfarenheter. Surf på underbara stränder, pulserande storstadsliv och storslagen natur får du på köpet!

studin-badgeG’Day Mate!

LEV LIVET DOWN UNDER!

I soliga Sydney är det sommar när vi har vinter. Testa på livet i staden som anses vara en av världens bästa att bo i.

BONDI BEACH!

Upplev den perfekta kombinationen av storstadsliv, beachkultur och surf!

TA KVÄLLSFÄRJAN FRÅN MANLY IN TILL CITY!

Beundra Sydney Opera House och Harbour Bridge i en varm solnedgång!

STANNA KVAR OCH JOBBA I AUSTRALIEN

Du får hjälp med att skaffa jobb och kan stanna kvar Down Under och jobba i upp till ett år!

Kursorten

studera engelska och jobba i sydney

Studera engelska i Sydney

Sydney anses som en av världens vackraste städer och ligger omgivet av kristallklara vatten och långa gyllene stränder. Samtidigt är Sydney en kosmopolitisk världsmetropol med influenser från USA, Asien och Storbritannien. Här finns ett enormt kulturutbud och nöjen i världsklass.

Som student som pluggar engelska i Sydney kommer du att förföras av stadens välkomnande charm och invånarnas avslappnade öppenhet. Welcome down under!

Skolan

språkresa sydney

Språkskolan ELC Sydney

Den moderna engelska språkskolan English Language Company ELC ligger mitt i centrum, i hjärtat av Sydneys shopping- och nöjeskvarter. Det berömda Sydney Opera House och Sydney Harbour Bridge ligger på några minuters avstånd. Centralstationen och Darling Harbour ligger 2 minuter från skolan.
ELC har flera gånger vunnit pris som Australiens bästa språkskola och här studerar studenter från mer än 35 länder engelska.

Aktiviteter

surf-sydney-elc

Surfa och extraknäck som bartender!

För att du verkligen skall upptäcka Sydney, lära känna nya vänner och få nya erfarenheter arrangerar ELC ett spännande och varierat program med en mängd olika sociala aktiviteter och utflykter varje vecka året om.

Genom skolans jobbprogram får du dessutom hjälp med hur du söker och hittar ett jobb! En perfekt möjlighet att lära känna Australien och the aussies ännu bättre!

Kurser

Kurser på ELC

Skolan har ett stort utbud av spännande specialämnen som du kombinerar med din engelska språkkurs. Se kursbeskrivningar här nedan.

Boende

Boende på ELC

Skolan har ett flertal mycket fina boendealternativ att välja mellan. Du kan välja mellan att bo i studenthus tillsammans med andra studenter, på hostel eller i värdfamilj. Vi hjälper dig med att boka skolans boende om du vill.

Om du lånar av CSN så utbetalas ditt lån för uppehälle månadsvis. Det är därför mest fördelaktigt för dig att inte boka boende för hela tiden i förväg.

Vi rekommenderar att du istället bokar cirka 1 månads boende och sedan eventuellt förlänger ditt boende på plats. Du kommer att träffa många nya vänner och få många förslag och tips på boende när du väl är på plats.  

Du kan läsa mer om detta på vår sida om boende språkkurser

Här kan du läsa mer om skolans boendealternativ

Priser och datum

Kurser startar varje måndag året om

 

Förkunskaper & Anmälan

Förkunskaper

Inga särskilda förkunskaper krävs.

Du kommer att placeras i en grupp anpassad efter din nivå.

CSN

Kursen ger rätt till studie­medel från och med den 1 juli det år du fyller 20 år.
Du kan låna för hela kursavgiften samt för uppehälle, flyg t/r, samt försäkring.

Läs mer om vad som gäller på vår sida om CSN

Hör av dig till oss om du vill veta mer!

Visum

Det finns flera olika visum du kan välja mellan:

Turistvisum

Med ett turistvisum får du studera och vistas i Australien i max tre månader. Ansökan görs kostnadsfritt online och ofta kan resebyrån där du bokar ditt flyg ordna visumet åt dig.

Studentvisum

Om du ska studera mer än 3 månader så måste du ansöka om studentvisum.

Visumansökan görs online och kostar 535 AUD. Handläggningstiden är 2-3 veckor. Du kan ansöka om visum så snart du har en plats på skolan.

Working Holiday visum

För dig som är mellan 18-30 år finns möjligheten att åka till Australien på ett Working Holiday visum. Då har du rätt att resa runt och jobba i Australien under ett år. Du kan även studera upp till 17 veckor med ett Working Holiday Visum.

Vi hjälper dig med råd om vilket visum som passar dig bäst i samband med att du anmäler dig.

Ansökan

Du klickar på ANSÖKAN och fyller i ansökningsformuläret.
När vi mottagit din anmälan kontaktar vi dig och hjälper dig vidare.

Kostnadsfri tjänst

STUDINS tjänst är kostnadsfri. Vi hjälper dig med information, studievägledning ansökan, rådgivning om boende, CSN ansökan samt studentvisum. Allt tills du är på plats!

Studin Stories