Studera spanska i Argentina

SPRÅKRESA OCH SPRÅKKURS SPANSKA I ARGENTINA

Lär dig spanska med en språkkurs i Argentina, upptäck Sydamerika och lev livet som student i den sydamerikanska metropolen Buenos Aires! Kombinera en språkresa i spanska med upptäcktsresor genom Sydamerika.

studin-badgeHola!

En Learning Experience som du nu kan finansiera med CSN!

UPPTÄCK ARGENTINA OCH SYDAMERIKA!

Upptäck ett vidsträckt land med allt från regnskogar och stränder till glaciärer och bergsmassiv! Som student i Argentina kan du besöka Brasilien och Chile och utforska en fascinerande kontinent.

SYDAMERIKAS BARCELONA!

Upplev Buenos Aires fantastiska folkliv och kultur med ett uteliv som pulserar dygnet runt!

TA FÄRJAN TILL STRÄNDERNA I URUGUAY!

Små fiskebyar och undangömda playor väntar i det lilla grannlandet på Atlantkusten!

Kursorten

språkresa spanska argentina

Lär dig spanska i Argentina och Buenos Aires

Argentina är Sydamerikas näst största land med en vidunderlig och mycket varierad natur. Här finns allt från sköna stränder och subtropisk djungel till Andernas snöklädda bergsmassiv och glaciärer och polarvita vidder i Patagonien.

Huvudstaden Buenos Aires är en kosmopolitisk metropol och något av hela den latinamerikanska världens huvudstad med ett pulserande liv som pågår dygnet runt. Samtidigt som Buenos Aires är en smältdegel av kulturer från hela världen är det den kanske mest europeiska av alla städer i Sydamerika.

Buenos Aires har kallats Sydamerikas Paris men för många svenskar är nog känslan av ett Barcelona i Sydamerika en bättre liknelse. Här finns ett enormt kulturellt utbud och ett uteliv där vanorna är mycket sena och festen aldrig tar slut.

Bien venido al pais del tango e aventuras!

språkkurs spanska argentina

Skolan

språkskola spanskakurs argentina

Expanish Buenos Aires

Den moderna språkskolan Expanish är Argentinas främsta språkskola och ligger i en imponerande historisk byggnad mitt i Buenos Aires downtown. Här i alldeles nyrenoverade rymliga lokaler finns alla faciliteter och all support för att du skall lära dig spanska.

Språkskolan ligger på en gågata i centrum endast några steg från den berömda Plaza de Mayo och den karakteristiska Obelisken. Många av stadens sevärdheter och det fantastiska folklivet ligger inom gångavstånd. Det är lätt att ta sig till och från skolan, närmsta tunnelbanestation ligger ett halvt kvarter från skolan.

Virtual Tour Expanish

Aktiviteter

språkresa sydamerika

Goda viner, tango, fotboll, kultur och äventyr i vildmarken!

För att du verkligen skall upptäcka Buenos Aires och Argentina, lära känna nya vänner och lära dig spanska arrangerar Expanish ett spännande och varierat program med en rad olika sociala aktiviteter och utflykter varje vecka året om.

Kurser

Kurser Expanish

Boende

Boende Argentina

Skolan har ett flertal mycket fina boendealternativ att välja mellan. Du kan välja mellan att bo i studentresidens, delad lägenhet, värdfamilj eller egen lägenhet. Vi hjälper dig med att boka skolans boende om du vill.

Om du lånar av CSN så utbetalas ditt lån för uppehälle månadsvis. Det är därför mest fördelaktigt för dig att inte boka boende för hela tiden i förväg.

Vi rekommenderar att du istället bokar cirka 1 månads boende och sedan eventuellt förlänger ditt boende på plats. Du kommer att träffa många nya vänner och få många förslag och tips på boende när du väl är på plats.  

Du kan läsa mer om detta på vår sida om boende språkkurser

Priser och datum

Kurser startar varje måndag året om

Förkunskaper & Anmälan

Förkunskaper

Inga särskilda förkunskaper krävs.
Du kommer att placeras i en grupp anpassad efter din nivå.

CSN

Kursen ger rätt till studie­medel från och med den 1 juli det år du fyller 20 år.
Du kan låna för hela kursavgiften samt för uppehälle, flyg t/r, samt försäkring.

Läs mer om vad som gäller på vår sida om CSN

Hör av dig till oss om du vill veta mer!

Visum

Vi hjälper dig med visum och annan reseinformation.

Ansökan

Du klickar på ANSÖKAN och fyller i ansökningsformuläret.
När vi mottagit din anmälan kontaktar vi dig och hjälper dig vidare.

Kostnadsfri tjänst

STUDINS tjänst är kostnadsfri. Vi hjälper dig med information, studievägledning ansökan, rådgivning om boende, CSN ansökan samt studentvisum. Allt tills du är på plats!

Studin Stories