Universidad Nebrija – Madrid

Universidad Nebrija – Madrid

Studera spanska på universitet i Madrid! Läs spanska på Universidad Nebrija Madrid. Språkkurser på alla nivåer & terminsprogram i hispanicos med universitetspoäng

Skolan

språkkurs spanska madrid universitet

Lär dig spanska på universitet i Madrid, Spanien

Förbättra din spanska på universitet i Madrid eller lär dig spanska som nybörjare…

Madrid är en metropol som sjuder av liv dygnets alla timmar, en verklig storstad med en intensiv kulturell och konstnärlig aktivitet och ett rikt utbud av nöjen och aktiviteter, dag såväl som natt.

Madrid fungerar som ett centrum för hela den spansktalande världen, kulturellt, konstnärligt och vetenskapligt och staden lockar besökare och studenter från hela världen.

Universidad Nebrija är ett privat universitet med campus centralt i de livliga kvarteren Chamberi på promenadavstånd från Madrids absoluta centrum, Puerta del Sol.

Till universitetets avdelning för spanska språksstudier kommer studenter från hela världen för att lära sig spanska eller fördjupa sig i spanska språket och spansk kultur och historia.

Utöver språkkurser på alla nivåer, från nybörjare till avancerad, finns termins- och läsårsprogram i spanska. Termins och läsårsprogrammen ger universitetspoäng ECTS.

Du kan läsa mer om Universidad Nebrija här

Kurser

Universidad Nebrija erbjuder spanska språkkurser, från nybörjare till avancerad spanska. Här finns även terminsprogram, Cursos hispanicos, från nybörjare till avancerad, samt Spanish Plus (spanska språkkurser + akademiska ämnen på engelska) som ger ECTS högskolepoäng.

Här kan du läsa mer om Nebrijas kurser och program i spanska
Här kan du ladda ned en pdf för Hispanic Studies Program (cursos hispanicos) 2022 
Här kan du ladda ned en pdf för Spanish Plus Program 2022

Boende

Studentboende Nebrija Madrid

Skolan erbjuder boende på externa studentresidens samt i värdfamilj.

Här kan du läsa mer om skolans olika boendealternativ i Madrid

Du kan även välja att boka ditt boende på egen hand.

Priser och datum

Undervisningsavgifter

STUDIN är representant för Universidad Nebrija i Madrid. Du betalar alltid skolans priser, ibland kan vi t.o.m erbjuda dig ett lägre pris än skolans officiella genom våra särskilda rabatter och avtal.

När vi skrivit in dig på skolan kan du välja mellan att betala undervisningsavgiften via oss eller direkt till skolan.
Veckokurser startar varje måndag, pris 210 EURO / vecka

Här kan du ladda ned en pdf med skolans priser månads- och terminsprogram spanska språket
Här kan du ladda ned en pdf med skolans priser terminsprogram Hispanics 2022
Här kan du ladda ned en pdf med skolans priser terminsprogram Spanish Plus 2022

Startdatum

Möjlighet finns att starta året om, nästan varje vecka. Du väljer själv antal veckor du vill studera och kan alltid förlänga din kurs när du är på plats.

CSN

De flesta av skolans heltidskurser berättigar till studie­medel från CSN. Språk­kurserna är på gymnasial nivå, vilket innebär att de ger rätt till studie­medel från och med den 1 juli det år du fyller 20 år.

Terminsprogrammen Hispanic Studies samt Spanish Plus ger ECTS högskolepoäng räknas som eftergymnasiala studier och berättigar till CSN även om du inte har fyllt 20 år.

Du kan ha lån och bidrag för uppehälle under den tid kursen pågår. Du kan även låna till undervisningsavgift samt för resa t.o.r och försäkring.

Läs mer om vad som gäller på vår sida om CSN

Hör av dig till oss om du vill veta mer!

Ansökan

Ansökan

När du har gjort en Ansökan kontaktar vi dig och hjälper dig vidare med prisuppgifter eller en offert, boendealternativ och kursalternativ. Ansökan är inte bindande.

Kostnadsfri tjänst

STUDINS tjänst är kostnadsfri. Vi hjälper dig med information, studievägledning och CSN. Allt tills du är på plats!