Koreanska i Seoul – Lexis

SPRÅKKURS KOREANSKA – SEOUL

Lär dig koreanska på språkskola i Seoul, Sydkorea. Den populära språkskolan Lexis Korea har flexibla språkkurser i koreanska på alla nivåer.

Skolan

språkkurs koreanska seoul

Språkkurs koreanska i Korea – Lexis Korea

Lär dig koreanska genom en språkkurs på språkskolan Lexis i hjärtat av Seoul.

Lexis Korea är en modern koreansk språkskola som erbjuder språkkurser i koreanska för internationella studenter. Lexis Korea kännetecknas av hög undervisningskvalitet, innovativa språkkurser och många roliga aktiviteter.

Lexis har två moderna campus: i downtown Seoul och i Busan.

Skolans kvalificerade och engagerade personal ger dig personligt stöd under din tid som studerande i Korea.

Oavsett om du är ute efter en intensiv akademisk språkkurs i koreanska eller intresserad av att lära dig att tala koreanska för resor, arbete och fritid, erbjuder Lexis Korea flexibla språkkurser som passar alla nivåer.

språkskola korea

Studera koreanska på Lexis Korea i Seoul

Språkskolan ligger bara några steg från tunnelbanestationen Gangnam Station, i hjärtat av ett av Asiens mest kända mode- och nöjesdistrikt. Hundratals kaféer, restauranger, barer och klubbar ligger på promenadavstånd från språkskolan. Den snabba och effektiva tunnelbanan i Seoul länkar Gangnam till resten av Seoul och hela Sydkorea.

Skolans moderna anläggningar är i toppklass, de stora luftkonditionerade klassrummen har glasfönster från golv till tak som ger utsikt över de livliga gatorna i Gangnam. En takterass erbjuder studenterna en lugn tillflykt från stadens jäkt nedanför. Du lär dig koreanska i en skön och bekväm miljö.

koreanska kurs korea

Lexis Korea

Lexis är från början en australisk språkskola med campus i Australien, Korea och Japan. På Lexis Korea studerar även koreanska studenter engelska vilket gör att att det är lätt att träffa nya vänner.

Lexis har en stor erfarenhet av västerländska studenter och här finns en bra mix av nationaliteter, huvuddelen av studenterna på skolan kommer från Europa. Språkundervisningen på Lexis är praktiskt kommunikativ och fokuserar på att du skall kunna tala koreanska och kommunicera i vardagen.

Skolan arrangerar en rad sociala aktiviteter och utflykter varje vecka.

plugga koreanska korea

Working Holiday visum Korea

När du studerar på Lexis behöver du inte studentvisum, du kan resa in på turistvisum. Du kan också välja att studera på Working Holiday visum. Med ett Working Holiday visum för Korea kan du jobba och studera i Korea under ett års tid (12 mån).

Kurser

  • Intensiv 25

25 timmar / veckan. Heltidskurs, snabba framsteg i koreanska språket

Målet att lära sig koreanska på ett snabbt men roligt sätt
Att tala, förstå, läsa, skriva
Intensiva språkkurser på förmiddagen i kombination med fokus på olika språkfärdigheter på eftermiddagen som väljs efter eget intresseområde. Utöver klassrumsundervisning krävs egenstudier för att du snabbt skall avancera i koreanska språket. Kultur spelar en central roll för den fullständiga koreanska språkinlärningsupplevelsen. Som en del av kursen erbjuder skolan en rad klasser för att introducera koreansk kultur, tradition och historia. Samt tillvalsklasser i bl.a Konversation, K-Pop, k-drama, Korean Kitchen, Korean etiquette, Topik Prep, Job Class

Startar varje måndag
1 – 52 veckor
Mån – fre 9 – 15.30
Från nybörjare till avancerad

  • Intensiv 15

15 timmar i veckan,
Lämplig för studenter som vill lära sig det koreanska språket i lite lugnare takt och samtidigt ha gott om tid att utforska Seoul och Sydkorea. Lektioner på förmiddagarna. Läroplanen är utformad för att du skall avancera i alla färdigheter: tala, hörförståelse, läsa och skriva på så snabb tid som möjligt.

Startar varje måndag
1 – 52 veckor
Mån – fre 9 – 15.30
Från nybörjare till avancerad

  • Test of Proficiency in Korean (TOPIK)

TOPIK är ett test som mäter förmågan att tala och förstå koreanska. TOPIK Exam Preparation Course förbereder dig för TOPIK-examen såväl som för dig som tänker bo eller arbeta i en koreansktalande miljö.

1 – 24 veckor
Mån – fre
09.30 – 15.30
Från medelgod – avancerad

  • University pathway program
    Denna kurs är utformad för dig som vill lära dig koreanska för att fortsätta på universitet i Korea, på ett kandidat- eller masterprogram. Lexis har partneravtal med Konkuk University, Hanyang University, Dankook University
  • Privatundervisning 1:1
  • Juniorkurser 13 – 17 år
  • Corporate Courses / Företagskurser

 

Boende

Lexis Korea erbjuder ett flertal olika boendealternativ: du kan välja homestay (värdfamilj), studentresidens, ministudio och serviced apartment.
Du kan givetvis också välja att skaffa boende på egen hand.

Du kan läsa mer om boendemöjligheter på Lexis Korea website här

Vi hjälper dig med mer information om boende vid studievägledning och under ansökningsprocessen!

JUST NU ERBJUDANDE LEXIS KOREA

Rabatt på både online kurser (live från Korea) och språkkurser på plats i Korea under 2021 som bokas och betalas innan 31 dec 2020

Dessutom 30 % rabatt på studentboende

Kontakta STUDIN för mer information

Priser och datum

Kurser

Kurser startar måndagar, året om

Lexis kurspriser & startdatum hittar du här

 

Förkunskaper och anmälan

Förkunskaper

Inga särskilda förkunskaper krävs.

CSN

Språkkurserna berättigar till CSN. Du måste dock studera mer än 13 veckor för att kunna använda dig av CSN.
Du kan låna för kursavgift samt för uppehälle, flyg t/r, samt försäkring

Läs mer om vad som gäller på vår sida om CSN

Hör av dig till oss om du vill veta mer!

Ansökan

Du klickar på ANSÖKAN och fyller i ansökningsformuläret.
När vi mottagit din anmälan kontaktar vi dig och hjälper dig vidare.

Kostnadsfri tjänst

STUDINS tjänst är kostnadsfri. Vi hjälper dig med information, studievägledning ansökan, rådgivning om boende, CSN ansökan. Allt tills du är på plats!

Studin Stories