Anáhuac Cancun University

Anáhuac Cancun University

Studera i Mexiko! Utforska Karibien och Yucatanhalvön samtidigt som du läser kurser en termin på Mexikos bästa privata universitet!

Kurser på engelska i populära ämnen
Perfekt för utbytestermin på egen hand
Förmånliga kursavgifter

Skolan

plugga i mexiko Anáhuac Cancun University

Studera i Mexiko – Anáhuac Cancun University

Förbered dig för äventyr och upplevelser i Karibien! Plugga en termin på ett av Mexikos bästa privata universitet med campus bara några minuter från de vita sandstränderna i Cancun! Här väntar mängder av möjligheter till upplevelser och aktiviteter i ett härligt klimat!

 • Akademiska kurser på engelska i populära ämnen
 • Internationellt campus med studenter från hela världen
 • Förmånliga terminsavgifter, täcks helt av CSN
 • Utforska Cancun, Yucatanhalvön och Karibien!

Vad kan du studera på Anáhuac Cancun University

Du kan studera fristående kurser 1-2 terminer i bland annat business, management, affärsjuridik, internationella relationer, internationell handelsrätt, HR, marknadsföring, hospitality, hotel management, digital kommunikation, entertainment, kultur och mera.

 

Studera på Anáhuac Cancun University, Mexiko

 • Privat universitet i Cancún, Mexiko
 • Rankat bland de bästa universiteten i Mexiko
 • Campus nära stränderna i Cancún
 • 5 000 studenter, internationella från 40+ olika länder
 • Många kurser på engelska i populära ämnen
 • Förmånliga kursavgifter, täcks helt av CSN

 

Anáhuac Cancun University är det perfekta valet för dig som vill uppleva Karibien och Mexiko samtidigt som du studerar utomlands! Här väntar en unik studieupplevelse med mängder av möjligheter till upplevelser och äventyr i ett härligt klimat!

 

Här kan du läsa kurser en termin för att tillgodoräkna dig i examen på ditt hemuniversitet!

 

Plugga i Cancun -Anáhuac Cancun University

Anáhuac Cancun University är ett av de bästa privata universiteten i Mexiko och tar emot internationella studenter från hela världen med ett brett utbud av spännande kurser som undervisas helt på engelska.

Cancún är ett av Latinamerikas mest populära resmål och en utmärkt bas för utflykter till tropisk djungel, Mayaruiner och vackra koloniala städer på Yucatanhalvön eller för att utforska paradisöar som Cozumel och Isla Mujeres i Karibien.

 

Internationellt universitet

Anáhuac Cancún University grundades 1964 och har snabbt blivit ett av de ledande privata universiteten i Mexiko, med 8 campus över hela landet. Universitetet ligger i södra delen av Cancún, bara några minuter från Karibiska havet. Faktum är att ”Anáhuac” översätts till ”nära vattnet”. Universidad Anáhuac Cancúns mål är att förbereda studenter på att bli ledare med en global vision och universitetet har en kristen värdegrund.

Anáhuac Cancún University har också en stark internationell fokus och atmosfären på campus är kosmopolitisk. Du kommer att träffa studenter från hela Mexiko och många andra länder i världen!

I kurserna ingår aktiviteter, utflykter och studiebesök utanför klassrummet och du studerar tillsammans med både internationella och lokala studenter.

 

Förmånliga kursavgifter

 

Anáhuac Cancún University har mycket förmånliga kursavgifter som täcks helt av studielån från CSN. Kostnaderna för att bo och leva i Cancun är betydligt lägre än på många andra platser i världen vilket gör att du kan upptäcka och utforska allt Mexiko och Yucatanhalvön har att erbjuda, även på en studentbudget…Passa på att utforska paradisöar i Karibien eller gör resor till grannländerna i Centralamerika under helger och lovdagar!

 

Asia Exchange

 

Kurserna arrangeras i samarbete med Asia Exchange som hjälper studenter från hela världen till universitetet och har ett eget internationellt team för all slags praktisk stöd och råd under din studietid.

Kursorten

plugga i cancun mexiko

Plugga i Cancun, Mexiko

Cancún på Yucatánhalvön är en av Latinamerikas mest populära destinationer, känd för sina fantastiska stränder, turkosa vatten och ett pulserande nattliv. Med Cancun som bas kan du utforska tropisk djungel med imponerande Maya-ruiner, dyka i spektakulära cenotes, besöka pyramider i Chichén Itzá eller njuta av Karibiens paradisöar som Isla Mujeres och Cozumel med vita stränder och korallrev.

 

Med sitt tropiska klimat och välkomnande atmosfär är Cancún perfekt för både studier och äventyr. Här kan du ta del av den mexikanska kulturens rikedom, uppleva starka levande mayatraditioner eller låta dig förföras av Karibiens avslappnade atmosfär och varma glädje! Välkommen till en utlandserfarenhet fylld av upptäckter och minnesvärda ögonblick!

Kurser

Utbildningar

 

Boende

plugga i mexiko yucatan cancunStudentboende

Universitet har erbjuder eget boende i anslutning till campus. I Cancún finns det dessutom gott om olika boendealternativ för studenter till mycket överkomliga priser. Anáhuac University hjälper studenter med flera olika bostadsalternativ baserat på din budget och personliga preferenser. Om du vill ordna med boende när du väl är på platskan du boka ett korttidsboende på ett hostel några dagar och jämföra olika boendealternativ. Kontakta oss gärna för en utförlig boendeguide för Cancun och Mexiko!

Priser & Datum

Undervisningsavgift

Alla avgifter betalas direkt till skolan.
STUDIN hjälper dig helt gratis.

Study abroad: 2 490 EUR per termin

CSN & Finansiering

Studierna berättigar till studiemedel från CSN.

Du kan låna för undervisningsavgifter och uppehälle/boende.
Du kan även låna för resa t o r, samt studentförsäkring.

Startdatum

2 terminer per läsår: aug – dec, jan – maj
Möjlighet att starta 2 gånger per år: aug, jan

Förkunskaper & Ansökan

Förkunskaper

Fullständig gymnasieexamen / högskolebehörighet.

Engelska

Du bör ha goda kunskaper i engelska.

Studievägledning

STUDIN är officiell representant i Sverige och hjälper dig med information, studievägledning och ansökan helt utan kostnad. Kontakta oss för studievägledning!

Anmälan

Du anmäler dig genom att välja Ansök här på websidan. Vi kontaktar dig då och hjälper dig vidare!

Översättning av betyg

För ansökan till de universitet och skolor vi representerar kan vi utföra översättningar av svenska gymnasiebetyg till engelska. Om du önskar få dina gymnasiebetyg översatta så ange detta när du ansöker. Översättningskostnad 500 SEK.

Intresserad av Anáhuac Cancun University ?

Kostnadsfritt, Icke bindande

Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

Om du inte hör av oss, se efter i din skräppost / spam så vårt e-mail inte hamnat där.

  När vi fått in din intresseanmälan kontaktar vi dig inom 48 timmar (kontorstid mån-fre) för studievägledning eller med svar på dina frågor. Vi kommer att försöka ringa till dig på det telefonnummer du uppger, alternativt skickar vi ett e-mail till dig.
  Om du inte hör av oss, se efter i din skräppost / spam så vårt e-mail inte hamnat där.

  För- och efternamn*

  Mobilnummer

  Epost*

  Meddelande*

  Din ansökan är inte bindande.
  När vi mottagit din ansökan kontaktar vi dig, du får en personlig kontaktperson på STUDIN som hjälper dig med ansökan.

  Din kontaktperson på STUDIN kommer att skicka e-mail till dig samt eventuellt kontakta dig per telefon på det telefonnnummer du anger här.

  Du bör se efter i din skräppost / spam så att e-mail från oss inte hamnat där

  Universitet/College

  Ämne/Inriktning/typ av utbildning

  Önskad start, termin / år

  Dina uppgifter

  För- och efternamn*

  Kön

  ManKvinnaAnnan

  Födelsedatum

  Nationalitet

  Adress

  Postnummer

  Ort

  Land

  Mobilnummer*

  Epost*

  Studiebakgrund, välj i listan


  Annat:

  Övrigt

  Jag avser att söka CSN för studierna:

  JaNej

  Hur kom du i kontakt med Studin

  Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt (oftast inom 48 timmar, kontorstid mån-fre) för att boka in ett möte. Vi kommer att försöka ringa till dig på det telefonnummer du uppger, alternativt skickar vi ett sms samt ett e-mail till dig.
  Vi kan ge dig personlig studievägledning på telefon, zoom, chat, e-mail eller genom ett personligt möte på vårt kontor i Stockholm eller Göteborg.

  Om du inte hör av oss, se efter i din skräppost / spam så vårt e-mail inte hamnat där.

  För- och efternamn*

  Mobilnummer

  Epost*

  Skriv gärna här om du har några särskilda frågor om t.ex utbildningar, ämnesområden, skolor, destinationer, antagningskrav, CSN och stipendier

  Jag har läst och accepterat Study Internationals Personuppgiftspolicy* och Allmänna Villkor Högre Studier*

  När vi mottagit denna anmälan kommer vi att kontakta dig