Massey University

Massey University – Nya Zeeland

Studera i Nya Zeeland! Kombinera utlandsstudier med mängder av upplevelser och äventyr i sagolika Nya Zeeland, ett av världens vackraste länder!


Ett av Nya Zeelands främsta universitet
Mängder av kurser i spännande ämnen
Perfekt för study abroad termin efter gymnasiet eller utbytestermin för freemovers

Skolan

 

massey university nya zeeland logo

Studera på Massey University – Nya Zeeland

Kombinera studier i världsklass med ett överflöd av möjligheter till spännande aktiviteter och äventyr! Utforska Nya Zeelands storslagna natur och vänliga atmosfär genom att studera 1 – 2 terminer på ett av landets främsta universitet! Du kan plugga en termin efter gymnasiet utan förkunskaper eller ta fristående kurser för att tillgodoräkna dig i examen på ditt hemuniversitet.

 • Ett av Nya Zeelands främsta universitet
 • Kurser och program i mängder av spännande ämnen
 • Studenter från hela världen på inspirerande campus
 • Utforska Nya Zeeland

 

Vad kan du studera på Massey University i Nya Zeeland

Du kan välja mellan att studera kurser 1-2 terminer eller läsa ett helt program till en bachelor- eller masterexamen. Kurser och program erbjuds inom 50 + olika ämnen…

 

nya zeeland massey university

 

Studera på Massey University i Nya Zeeland

 

 • Ett av Nya Zeelands ledande universitet, grundat 1927
 • Högt rankat universitet, nationellt och internationellt
 • Omkring 30 000 studenter, 5 000 internationella från 100 olika länder
 • Tre stora campus på Nya Zeelands Nordö
 • Kurser och program i mängder av ämnen

 

Massey University är ett utmärkt val för dig som vill göra en utlandstermin i Nya Zeeland.! Här studerar du på ett toppuniversitet med tillgång kurser i världsklass och Nya Zeelands fantastiska utbud av upplevelser och äventyr utanför klassrummet!

Här kan du studera kurser en termin eller ta en examen!

 

Massey University är ett av Nya Zeelands främsta och ledande universitet. Massey grundades 1927 och är ett offentligt universitet med tre stora campus på Nya Zeelands Nordö – i Auckland, Wellington och Palmerston North.

 

Universitet har omkring 30 000 studenter varav mer än 5 000 är internationella studenter från över 100 olika länder. Massey rankas konsekvent bland de 3 % bästa universiteten i världen och har ett etablerat rykte för akademisk excellens, framstående forskning och innovativ undervisning.

 

Utlandstermin på Nya Zeeland

Massey är ett idealiskt val för dig som dig som vill göra en utlandstermin på Nya Zeeland och kombinera spännande kurser med äventyr och aktiviteter. Oavsett om du kommer från gymnasiet och vill göra ett gap year eller om du studerar på högskola och vill göra en utbytestermin på egen hand.

 

Massey erbjuder mängder av kurser inom nästan alla ämnesområden varje termin och det är lätt att få ett antagningsbesked så att du kan börja planera för din utlandstermin!

 

Gap year på Nya Zeeland

 

Om du kommer från gymnasiet kan du välja bland kurser i ämnen som intresserar dig och få ett Certificate eller Diploma. Du kan välja bland ämnen som bland annat International Relations, Psychology, Social Anthropology, Sociology, Business, Environmental Studies, Arts, Media, Development Studies, Biosecurity, Communication, Creative Arts, Science and Technology och mera.

 

Massey University campus

Massey har flera stora vackra campus på Nya Zeelands Nordö, i Auckland, Palmerston North och Wellington. Alla campus har toppmoderna faciliteter och här erbjuds studenter all slags support och stödtjänster.

 

På alla campus finns utmärkta sport- och rekreationscenter och möjligheterna till idrott och utomhusaktiviteter är omfattande. På alla campus hittar du också utmärkta studentbostäder.

 

Träffa studenter från hela världen

Universitetslivet är mer än bara studier och studentgemenskapen på Massey är social och aktiv med en mängd olika klubbar och sällskap för olika intressen och aktiviteter. Här kommer du att träffa nya vänner från hela världen, ha kul, gå på fester eller delta i spännande evenemang i allt från musik, film och kultur till matlagning.

 

Upplev Nya Zeeland

Nya Zeeland är ett vänligt och gästfritt land som bjuder på ett överflöd av aktiviteter och äventyr! Upplev en laid back livsstil och utforska ett sagolikt land där varje ögonblick är en möjlighet att skapa minnen för livet.

 

Kursorten

studera i nya zeeland aucklandStudera på Nya Zeeland

Utforska ett land som är lika mångfacetterat som det är magiskt, med hisnande landskap, spännande aktiviteter och en kultur som är lika gästvänlig som den är unik. Vandra genom de majestätiska alperna, utforska regnskogar, glaciärer, vattenfall, vita sandstränder, vingårdar och förtrollande idylliska landskap …Nya Zeeland erbjuder ett överflöd av möjligheter för den äventyrslystne. Surfa på de legendariska vågorna vid Raglan, eller ta en kajak längs de pittoreska vattendragen. Nya Zeeland bjuder på mängder av spännande utomhusaktiviteter, alltifrån forsränning, kajaking och segling till fallskärmshoppning eller skidåkning. Men Nya Zeeland är inte bara adrenalinkickar, äventyr och utomhusaktiviteter. Här möts du av den rika Maori-kulturens spännande traditioner och den kosmopolitiska storstaden Aucklands utbud av nöjen och kultur. Upplev Nya Zeelands pulserande hjärta, där du möts av en vänlig atmosfär och laid back livsstil i varje gathörn. Auckland bjuder på massor av nöjen och attraktioner och studentlivet är på topp. Du kommer att träffa studenter och resenärer från hela världen som alla förälskat sig i den unika kiwi-gästfriheten. Välkommen till Nya Zeeland och Auckland och en oförglömlig tid i ett av världens vackraste länder!

Kurser

Utbildningar

 

Boende

Campusboende

Massey University erbjuder moderna och bekväma studentbostäder i studentresidens på alla campus. Du kan välja mellan att bo i egen studiolägenhet, eget rum i delad lägenhet med med mera. Att bo på campus är ett utmärkt sätt att snabbt lära känna nya vänner och komma in i studentlivets alla aktiviteter. Du får också tillgång till många bekvämligheter och extra tjänster. Du kan också välja att bo på egen hand, till exempel i lägenhet som delas med andra studenter eller i värdfamilj. Universitetet hjälper dig med tips och länkar till bostadsförmedlingar.

 

Mer om studentboende här

Priser & Datum

Undervisningsavgift

Alla avgifter betalas direkt till skolan.
STUDIN hjälper dig helt gratis.

Kontakta oss för aktuella kursavgifter!

CSN & Finansiering

Studierna berättigar till studiemedel från CSN.

Du kan låna för undervisningsavgifter och uppehälle/boende.
Du kan även låna för resa t o r, samt studentförsäkring.

Startdatum

2 starter per år: juli och februari
Terminer: Termin 1: juli – nov Termin 2: feb – juni

Förkunskaper & Ansökan

Förkunskaper

Fullständig gymnasieexamen / högskolebehörighet.

Engelska

Du bör ha goda kunskaper i engelska.

Studievägledning

STUDIN är officiell representant i Sverige och hjälper dig med information, studievägledning och ansökan helt utan kostnad. Kontakta oss för studievägledning!

Anmälan

Du anmäler dig genom att välja Ansök här på websidan. Vi kontaktar dig då och hjälper dig vidare!

Översättning av betyg

För ansökan till de universitet och skolor vi representerar kan vi utföra översättningar av svenska gymnasiebetyg till engelska. Om du önskar få dina gymnasiebetyg översatta så ange detta när du ansöker. Översättningskostnad 500 SEK.

Intresserad av Massey University ?

Kostnadsfritt, Icke bindande

Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

Om du inte hör av oss, se efter i din skräppost / spam så vårt e-mail inte hamnat där.

  När vi fått in din intresseanmälan kontaktar vi dig inom 48 timmar (kontorstid mån-fre) för studievägledning eller med svar på dina frågor. Vi kommer att försöka ringa till dig på det telefonnummer du uppger, alternativt skickar vi ett e-mail till dig.
  Om du inte hör av oss, se efter i din skräppost / spam så vårt e-mail inte hamnat där.

  För- och efternamn*

  Mobilnummer

  Epost*

  Meddelande*

  Din ansökan är inte bindande.
  När vi mottagit din ansökan kontaktar vi dig, du får en personlig kontaktperson på STUDIN som hjälper dig med ansökan.

  Din kontaktperson på STUDIN kommer att skicka e-mail till dig samt eventuellt kontakta dig per telefon på det telefonnnummer du anger här.

  Du bör se efter i din skräppost / spam så att e-mail från oss inte hamnat där

  Universitet/College

  Ämne/Inriktning/typ av utbildning

  Önskad start, termin / år

  Dina uppgifter

  För- och efternamn*

  Kön

  ManKvinnaAnnan

  Födelsedatum

  Nationalitet

  Adress

  Postnummer

  Ort

  Land

  Mobilnummer*

  Epost*

  Studiebakgrund, välj i listan


  Annat:

  Övrigt

  Jag avser att söka CSN för studierna:

  JaNej

  Hur kom du i kontakt med Studin

  Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt (oftast inom 48 timmar, kontorstid mån-fre) för att boka in ett möte. Vi kommer att försöka ringa till dig på det telefonnummer du uppger, alternativt skickar vi ett sms samt ett e-mail till dig.
  Vi kan ge dig personlig studievägledning på telefon, zoom, chat, e-mail eller genom ett personligt möte på vårt kontor i Stockholm eller Göteborg.

  Om du inte hör av oss, se efter i din skräppost / spam så vårt e-mail inte hamnat där.

  För- och efternamn*

  Mobilnummer

  Epost*

  Skriv gärna här om du har några särskilda frågor om t.ex utbildningar, ämnesområden, skolor, destinationer, antagningskrav, CSN och stipendier

  Jag har läst och accepterat Study Internationals Personuppgiftspolicy* och Allmänna Villkor Högre Studier*

  När vi mottagit denna anmälan kommer vi att kontakta dig