Musikalutbildning

Studera en musikalutbildning utomlands. Studera Musical Theatre & Dance Theatre på universitet, college utomlands. Studera 1 termin eller till examen

Musikalutbildning – Studera Musical Theatre  

Har du en passion för musik, teater, skådespel, sång och dans? Som musikalartist måste du utveckla dina talanger inom en rad områden.

En musikalutbildning, Musical Theatre, är mångfacetterad. Du lär dig bl.a skådespel, röstteknik, sång, koreografi och dans.

Musikalutbildning på universitet & college

Med STUDIN kan du utbilda dig till musikalartist och gå en musikalutbildning Musical Theatre på bland annat den berömda filmskolan New York Film Academy i New York. Den 1-2 åriga musikalutbildningen på Manhattan är en yrkesutbildning som ger dig hands-on erfarenheter, teknik, färdigheter och nödvändig branschkunskap. 

Ett flertal universitet och specialisthögskolor i bl.a England och USA har kandidatutbildningar inom Performing Arts, musik, dans, sång och teater.

Kandidatutbildningarna är vanligtvis på 3-4 år och leder till en Bachelor.

Med en kandidatutbildning i Musical Theatre, Dance & Theatre Arts etc är du väl förberedd för en karriär som musikalartist.musikalutbildning

Musikalutbildningar på college

Du kan också studera inom Performing Arts, Dance & Theatre Arts på ett amerikanskt college. Du kan studera till en amerikansk collegeexamen, associate degree, och sedan fortsätta vidare till universitet.

Du kan även studera kurser i performing arts och musikalteater under en termin med utlandsstudier på college i USA.

Studera en musikalutbildning utomlands

STUDIN samarbetar med universitet och högskolor som ger examensprogram men även college där du kan studera dans 1-2 terminer utomlands. Du kan också studera en yrkesutbildning på 1-2 år.  

Utvalda skolor med musikalutbildningar