Kasetsart University

Kasetsart University

Studera i Thailand! Plugga en termin på Thailands största universitet i hjärtat av den pulserande storstaden Bangkok

Perfekt study abroad termin för dig som studerar på högskola
Kurser på engelska i mängder av ämnesområden
Utforska Thailand och Sydostasien på helger och lov

Skolan

kasetsart university bangkok

Studera i Thailand Bangkok på Kasetsart University

Skaffa dig internationell erfarenhet i en av Asiens mest spännande städer och utforska Thailand på din fritid! Förbered dig för en unik studieupplevelse på Thailands största universitet i hjärtat av den pulserande och färgsprakande metropolen Bangkok! Här kan du som studerar på högskola plugga fristående kurser en termin.

 • Akademiska kurser på engelska i mängder av ämnen
 • Förmånliga terminsavgifter, täcks helt av CSN
 • Plugga med studenter från hela världen
 • Upplev Bangkoks pulserande utbud av aktiviteter och sevärdheter
 • Utforska Sydostasien på helger och lov

 

Vad kan du studera på Kasetsart University i Bangkok

Du kan studera fristående kurser 1-2 terminer (study abroad). En mängd kurser i ekonomi, business management, engineering, agriculture och turism erbjuds varje termin.

 

Kasetsart University, Bangkok, Thailand

 

 • Thailands största universitet
 • Rankat bland de bästa i Thailand
 • Campus i hjärtat av Bangkok
 • 67 000 studenter, många internationella från hela världen
 • Akademiska kurser på engelska i många olika ämnen
 • Förmånliga kursavgifter, täcks helt av CSN

 

Kasetsart University i Bangkok är ett perfekt val för dig som vill göra din utbytestermin på egen hand i en av Asiens mest spännande metropoler. Här studerar du på ett av Thailands främsta universitet, en unik studieupplevelse med mängder av möjligheter till upplevelser och äventyr i en fantastisk storstad!

 

Plugga i Bangkok på Kasetsart University

 

Kasetsart University är det största universitetet i Thailand med omkring 67 000 studenter, varav cirka 600 är internationella. Universitetet grundades 1943 och är idag ett heltäckande universitet med forskning och undervisning inom de flesta ämnesområden.

 

Universitetet är traditionellt starkt inom lantbruk- och skogsbruk men rankas även högt inom bland annat engineering och datavetenskap. Kasetsart har fyra olika campus med Bang Khen som huvudcampus i utkanten av centrala Bangkok.

 

Universitetet erbjuder ett flertal kurser och program på engelska och internationella studenter som är inskrivna på högskola kan göra en study abroad termin och överföra kurserna till sitt hemuniversitet.

 

I kurserna ingår aktiviteter och spännande utflykter och studiebesök i Bangkok och du studerar tillsammans med både internationella och lokala studenter.

 

Asia Exchange

 

Kurserna arrangeras i samarbete med Asia Exchange som hjälper studenter från hela världen till universitetet och har ett eget internationellt team på plats i Bangkok för all slags praktisk stöd och råd under din studietid.

 

Mängder av kultur och fritidsaktiviteter!

 

Kasetsart University erbjuder sina internationella studenter många roliga aktiviteter under terminen. Du kan delta i studieresor inom Bangkoks storstadsområde, lära dig thailändsk matlagning och delta i språkkurser eller idrottsdagar eller lära känna lokala studenter genom universitetets Buddy Program.

 

Utforska Sydostasien på helgerna

Bangkok är också en av de bästa platserna om du vill resa runt och utforska Sydostasien under dina utlandsstudier. Bangkoks läge och utmärkta transportförbindelser gör det möjligt att besöka fantastiska stränder, tropisk djungel, grönskande berg och alla spännande grannländer under dagar då du inte har lektioner och under helger och lovdagar.

 

Förmånliga kursavgifter

Kasetsart University har mycket förmånliga kursavgifter som täcks helt av studielån från CSN. Kostnaderna för att bo och leva i Bangkok är också betydligt lägre än på många platser i Asien och resten av världen vilket gör att du kan upptäcka och utforska allt Bangkok, Thailand och Sydostasien har att erbjuda, även på en studentbudget…

Kursorten

plugga i bangkokPlugga i Bangkok, Thailand

Studera utomlands i Bangkok, en av de mest spännande metropolerna i hela Asien – utforska livet i en stad där du kan upptäcka något nytt varje dag och bakom varje hörn. Här möts det moderna och det traditionella i en virvelvind av färger, dofter och ljud. Med glittrande skyskrapor och historiska tempel är Bangkok en destination som lockar både studenter och äventyrslystna resenärer. Från de livliga marknaderna till de fridfulla parkerna, erbjuder Bangkok en oändlig mängd av upplevelser att utforska och njuta av. Besök imponerande buddhistiska tempel som Wat Phra Kaew och Wat Arun, delta i traditionella ceremonier och festivaler som Loy Krathong och Songkran, där staden sprudlar av färg, musik och dans. Det finns inget slut på aktiviteter att prova på i Bangkok, ta en båttur längs Chao Phraya-floden och utforska stadens kanaler och flytande marknader. Dyk in i det hektiska nattlivet i distrikt som Khao San Road och Sukhumvit, där barer, klubbar och restauranger håller öppet till gryningen. Oavsett om du är intresserad av kultur och historia, äventyr och spänning eller bara vill uppleva den pulserande energin i en av världens mest spännande städer, så har Bangkok allt du behöver för en minnesvärd och berikande upplevelse. Välkommen till Bangkok – där varje dag är en ny möjlighet till upptäckter och äventyr!

Kurser

Utbildningar

 

Boende

Studentboende

Kasetsart University erbjuder inte studentbostäder men det finns gott om utmärkta boendealternativ till bra priser i Bangkok. De flesta studenter väljer att bo nära campus som är ett trevligt och billigt område. Vanligast är att bo i delad lägenheter med 1-3 andra studenter. Många av lägenheterna ligger i höghus med takterrass, pool, gym, städpersonal och andra bekvämligheter. Det finns också fina alternativ för dig som föredrar att bo ensam eller med lokala studenter. Hyreskostnaderna är generellt låga i jämförelse med många andra storstäder i Asien. Det är enkelt att ordna med boende när du väl är på plats. Det bästa är att boka ett korttidsboende på ett hostel eller hotell i några dagar och jämföra olika boendealternativ. Du träffar då också andra studenter och kan hitta rumskamrater. Kontakta oss gärna för en utförlig boendeguide för Bangkok!

Priser & Datum

Undervisningsavgift

Alla avgifter betalas direkt till skolan.
STUDIN hjälper dig helt gratis.

Study abroad: 2 450 EUR per termin

CSN & Finansiering

Studierna berättigar till studiemedel från CSN.

Du kan låna för undervisningsavgifter och uppehälle/boende.
Du kan även låna för resa t o r, samt studentförsäkring.

Startdatum

2 terminer per läsår: aug – dec, jan – maj
Möjlighet att starta 2 gånger per år: aug, jan

Förkunskaper & Ansökan

Förkunskaper

Fullständig gymnasieexamen / högskolebehörighet.

Engelska

Du bör ha goda kunskaper i engelska.

Studievägledning

STUDIN är officiell representant i Sverige och hjälper dig med information, studievägledning och ansökan helt utan kostnad. Kontakta oss för studievägledning!

Anmälan

Du anmäler dig genom att välja Ansök här på websidan. Vi kontaktar dig då och hjälper dig vidare!

Översättning av betyg

För ansökan till de universitet och skolor vi representerar kan vi utföra översättningar av svenska gymnasiebetyg till engelska. Om du önskar få dina gymnasiebetyg översatta så ange detta när du ansöker. Översättningskostnad 500 SEK.

Intresserad av Kasetsart University ?

Kostnadsfritt, Icke bindande

Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

Om du inte hör av oss, se efter i din skräppost / spam så vårt e-mail inte hamnat där.

  När vi fått in din intresseanmälan kontaktar vi dig inom 48 timmar (kontorstid mån-fre) för studievägledning eller med svar på dina frågor. Vi kommer att försöka ringa till dig på det telefonnummer du uppger, alternativt skickar vi ett e-mail till dig.
  Om du inte hör av oss, se efter i din skräppost / spam så vårt e-mail inte hamnat där.

  För- och efternamn*

  Mobilnummer

  Epost*

  Meddelande*

  Din ansökan är inte bindande.
  När vi mottagit din ansökan kontaktar vi dig, du får en personlig kontaktperson på STUDIN som hjälper dig med ansökan.

  Din kontaktperson på STUDIN kommer att skicka e-mail till dig samt eventuellt kontakta dig per telefon på det telefonnnummer du anger här.

  Du bör se efter i din skräppost / spam så att e-mail från oss inte hamnat där

  Universitet/College

  Ämne/Inriktning/typ av utbildning

  Önskad start, termin / år

  Dina uppgifter

  För- och efternamn*

  Kön

  ManKvinnaAnnan

  Födelsedatum

  Nationalitet

  Adress

  Postnummer

  Ort

  Land

  Mobilnummer*

  Epost*

  Studiebakgrund, välj i listan


  Annat:

  Övrigt

  Jag avser att söka CSN för studierna:

  JaNej

  Hur kom du i kontakt med Studin

  Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt (oftast inom 48 timmar, kontorstid mån-fre) för att boka in ett möte. Vi kommer att försöka ringa till dig på det telefonnummer du uppger, alternativt skickar vi ett sms samt ett e-mail till dig.
  Vi kan ge dig personlig studievägledning på telefon, zoom, chat, e-mail eller genom ett personligt möte på vårt kontor i Stockholm eller Göteborg.

  Om du inte hör av oss, se efter i din skräppost / spam så vårt e-mail inte hamnat där.

  För- och efternamn*

  Mobilnummer

  Epost*

  Skriv gärna här om du har några särskilda frågor om t.ex utbildningar, ämnesområden, skolor, destinationer, antagningskrav, CSN och stipendier

  Jag har läst och accepterat Study Internationals Personuppgiftspolicy* och Allmänna Villkor Högre Studier*

  När vi mottagit denna anmälan kommer vi att kontakta dig