Undiknas University

Undiknas University

Studera på Bali! Kurser i business, ekonomi, finans och mera på ledande privat universitet på paradisön Bali!

Perfekt för study abroad termin efter gymnasiet eller utbytestermin på egen hand
Upplev Bali och utforska Sydostasien
Finansiera med CSN

Skolan

undiknas university bali

Studera på Bali – Undiknas University

Gör dig redo för en oförglömlig upplevelse – Plugga en termin på paradisön Bali! Här väntar stränder, naturäventyr och ett överflöd av aktiviteter i ett underbart klimat medan du studerar tillsammans med internationella studenter vid Balis främsta privata universitet.

 • Mängder av akademiska kurser på engelska i populära ämnen
 • Förmånliga terminsavgifter, täcks helt av CSN
 • Träffa studenter från hela världen
 • Upplev Bali och utforska Sydostasien

Vad kan du studera på Undiknas University på Bali

Du kan studera fristående kurser 1-2 terminer (study abroad) eller läsa till en examen. Kurser i business, ekonomi, management, entreprenörskap, redovisning, juridik, kommunikation, offentlig förvaltning, politik, turism, språk och kultur och mycket mer

Undiknas University, Bali

 • Privat universitet på Bali, Indonesien
 • Rankat bland de bästa universiteten i Indonesien
 • Kompakt och modernt campus i Denpasar
 • 3 000 studenter
 • Fristående kurser på engelska i business, marknad, finans och mera
 • Förmånliga kursavgifter, täcks helt av CSN

 

Undiknas University på Bali är en fantastisk möjlighet för dig som söker en unik studieupplevelse med mängder av möjligheter till äventyr och spännande upplevelser i ett underbart tropiskt klimat.

Du kan plugga en termin direkt efter gymnasiet, eller istället för utbytesterminen på din högskola.

 

Plugga på Bali – Undiknas University

UNDIKNAS University of National Education, (Universitas Pendidikan Nasional Bali) är ett privat universitet som grundades 1959 och rankas som det bästa privata universitetet på Bali och ett av de bästa universiteten i Indonesien.

Undiknas är ett mindre universitet med omkring 3 000 studenter och har ett modernt och kompakt campus med mycket avancerade faciliteter i hjärtat av Denpasar.

Internationellt program

Undiknas University erbjuder två internationella program som undervisas helt på engelska, Business and Management och Accounting and Finance. Du kan delta i programmen 1-2 terminer, antingen direkt efter gymnasiet eller som utbytesstudent för att tillgodoräkna dig kurserna i examen vid ditt hemuniversitet. Du väljer själv vilka kurser och på vilken nivå du vill studera.

Under terminen kommer du att träffa studenter från hela världen, skaffa dig ett internationellt nätverk och lära dig mängder om Bali, Indonesien och Sydostasien.

 

Asia Exchange

Kurserna arrangeras i samarbete med Asia Exchange som hjälper studenter från hela världen till universitetet och har ett eget internationellt team på plats i Bali för all slags praktisk stöd och råd under din studietid.

 

Förmånliga kursavgifter

Undiknas University har mycket förmånliga kursavgifter som täcks helt av studielån från CSN. Kostnaderna för att bo och leva på Bali är också betydligt lägre än på många andra platser i världen vilket gör att du kan upptäcka och utforska allt Bali och Sydostasien har att erbjuda, även på en studentbudget…

Kursorten

plugga på baliPlugga på Bali, Indonesien

Med tropiskt klimat och en vänlig atmosfär är Bali en perfekt plats för både studier och äventyr. Från de grönskande risfälten till de gnistrande stränderna kommer du att omges av ett överflöd av fascinerande natur och kulturell rikedom i en atmosfär full av äventyr och upptäckter. Bali erbjuder en oändlig mängd av upplevelser. Här kan du surfa och snorkla i kristallklara vatten, vandra genom djungeln eller cykla i imponerande bergslandskap och njuta av fantastiska solnedgångar över havet.

Utforska Balis unika kultur med urgamla tempel, färgstarka ceremonier och livliga festivaler. Upplev pittoreska marknader där traditionellt hantverk och modern design möts i en explosion av färg och kreativitet. Bali är inte bara en plats för äventyr, skönhet och kultur, utan också en plats där du kan hitta tid för ro, frid och välbefinnande. Det härliga klimatet bjuder på 26 – 29 grader året runt, prisläget är mycket förmånligt och under dina lediga dagar och lov kan du utforska en mängd andra öar och sevärdheter som den pulserande staden Jakarta på Java, Sumatra och Komodo…Oavsett om du söker äventyr eller avkoppling så har Bali något att erbjuda dig. Välkommen till en plats där varje dag är en möjlighet till nya upptäckter och minnesvärda ögonblick. Gör paradisön Bali till platsen för ditt lärorika äventyr!

Kurser

Utbildningar

 

Boende

plugga på bali warmadewaStudentboende

Undiknas University erbjuder inte studentbostäder men det finns gott om utmärkta boendealternativ både nära campus och i populära turistområden. Priserna varierar beroende på läge och bekvämligheter. De flesta studenter föredrar att tillsammans hyra en privat villa med pool. I Asien är det vanligt att göra affärer ansikte mot ansikte och det kan därför vara svårt att ordna boende i förväg online. Det är enkelt att ordna med boende när du väl är på plats. Det bästa är att boka ett korttidsboende på ett hostel eller hotell i några dagar och jämföra olika boendealternativ. Du träffar då också andra studenter och kan hitta rumskamrater. Kontakta oss gärna för en utförlig boendeguide för Bali!

Priser & Datum

Undervisningsavgift

Alla avgifter betalas direkt till skolan.
STUDIN hjälper dig helt gratis.

Study abroad: 2 290 EUR per termin
Bachelor: kontakta oss

CSN & Finansiering

Studierna berättigar till studiemedel från CSN.

Du kan låna för undervisningsavgifter och uppehälle/boende.
Du kan även låna för resa t o r, samt studentförsäkring.

Startdatum

2 terminer per läsår: sep – dec, jan – maj
Möjlighet att starta 2 gånger per år: sep, jan

Förkunskaper & Ansökan

Förkunskaper

Fullständig gymnasieexamen / högskolebehörighet.

Engelska

Du bör ha goda kunskaper i engelska.

Studievägledning

STUDIN är officiell representant i Sverige och hjälper dig med information, studievägledning och ansökan helt utan kostnad. Kontakta oss för studievägledning!

Anmälan

Du anmäler dig genom att välja Ansök här på websidan. Vi kontaktar dig då och hjälper dig vidare!

Översättning av betyg

För ansökan till de universitet och skolor vi representerar kan vi utföra översättningar av svenska gymnasiebetyg till engelska. Om du önskar få dina gymnasiebetyg översatta så ange detta när du ansöker. Översättningskostnad 500 SEK.

Intresserad av Undiknas University ?

Kostnadsfritt, Icke bindande

Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

Om du inte hör av oss, se efter i din skräppost / spam så vårt e-mail inte hamnat där.

  När vi fått in din intresseanmälan kontaktar vi dig inom 48 timmar (kontorstid mån-fre) för studievägledning eller med svar på dina frågor. Vi kommer att försöka ringa till dig på det telefonnummer du uppger, alternativt skickar vi ett e-mail till dig.
  Om du inte hör av oss, se efter i din skräppost / spam så vårt e-mail inte hamnat där.

  För- och efternamn*

  Mobilnummer

  Epost*

  Meddelande*

  Din ansökan är inte bindande.
  När vi mottagit din ansökan kontaktar vi dig, du får en personlig kontaktperson på STUDIN som hjälper dig med ansökan.

  Din kontaktperson på STUDIN kommer att skicka e-mail till dig samt eventuellt kontakta dig per telefon på det telefonnnummer du anger här.

  Du bör se efter i din skräppost / spam så att e-mail från oss inte hamnat där

  Universitet/College

  Ämne/Inriktning/typ av utbildning

  Önskad start, termin / år

  Dina uppgifter

  För- och efternamn*

  Kön

  ManKvinnaAnnan

  Födelsedatum

  Nationalitet

  Adress

  Postnummer

  Ort

  Land

  Mobilnummer*

  Epost*

  Studiebakgrund, välj i listan


  Annat:

  Övrigt

  Jag avser att söka CSN för studierna:

  JaNej

  Hur kom du i kontakt med Studin

  Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt (oftast inom 48 timmar, kontorstid mån-fre) för att boka in ett möte. Vi kommer att försöka ringa till dig på det telefonnummer du uppger, alternativt skickar vi ett sms samt ett e-mail till dig.
  Vi kan ge dig personlig studievägledning på telefon, zoom, chat, e-mail eller genom ett personligt möte på vårt kontor i Stockholm eller Göteborg.

  Om du inte hör av oss, se efter i din skräppost / spam så vårt e-mail inte hamnat där.

  För- och efternamn*

  Mobilnummer

  Epost*

  Skriv gärna här om du har några särskilda frågor om t.ex utbildningar, ämnesområden, skolor, destinationer, antagningskrav, CSN och stipendier

  Jag har läst och accepterat Study Internationals Personuppgiftspolicy* och Allmänna Villkor Högre Studier*

  När vi mottagit denna anmälan kommer vi att kontakta dig