Warmadewa University

Warmadewa University

Plugga på Bali! Förvandla dina utlandsstudier till en oförglömlig resa till paradisön Bali!

Perfekt för study abroad termin efter gymnasiet eller utbytestermin på egen hand

Äventyr och aktiviteter med internationella studenter från hela världen

Finansiera allt med CSN

Skolan

warmadewa university logo

Studera på Bali – Warmadewa University

Förbered dig för ett äventyr i paradiset – plugga en termin på paradisön Bali! Här kan du njuta av stränder, naturupplevelser och mängder av aktiviteter i ett härligt klimat samtidigt som du pluggar tillsammans med studenter från hela världen på Balis bästa privata universitet.

 

 • Akademiska kurser på engelska i spännande ämnen
 • Förmånliga terminsavgifter, täcks helt av CSN
 • Aktiviteter och utflykter tillsammans med studenter från hela världen
 • Upplev allt paradisön Bali har att erbjuda

 

 

Vad kan du studera på Warmadewa på Bali

Du kan studera fristående kurser 1-2 terminer (study abroad). Kurser i ekonomi, management, HR, marknadsföring, statsvetenskap, ekologi, miljö och hållbarhet, språk och kultur och mera erbjuds varje termin.

 

Warmadewa University, Bali

 

 • Privat universitet på Bali, Indonesien
 • Rankat bland de bästa universiteten i Indonesien
 • Stort modernt campus i hjärtat av Denpasar
 • 10 000 studenter, många internationella från hela världen
 • Akademiska kurser på engelska i populära ämnen
 • Förmånliga kursavgifter, täcks helt av CSN

 

Warmadewa University på Bali är ett utmärkt val för dig som vill ha en unik studieupplevelse med mängder av möjligheter till upplevelser och äventyr i ett härligt klimat!

 

Du kan plugga en termin efter gymnasiet eller istället för utbytesterminen på din högskola!

 

Plugga på Bali – Warmadewa University

Warmadewa University rankas som ett av de bästa privata universiteten i Indonesien och tar emot internationella studenter från hela världen som vill uppleva Bali och samtidigt ta del av spännande kurser som undervisas helt på engelska.

 

Internationellt program

Universitetets program för internationella studenter, Warmadewa International Program (WIP), ger dig möjlighet att välja kurser på engelska i ämnen som ekonomi, marknad, statsvetenskap, hållbar utveckling och turism samtidigt som du lär dig om indonesisk kultur samt utveckling i det större ASEAN området.

 

I kurserna ingår många aktiviteter, utflykter och studiebesök utanför klassrummet och du studerar tillsammans med både internationella och lokala studenter.

 

Asia Exchange

 

Kurserna arrangeras i samarbete med Asia Exchange som hjälper studenter från hela världen till universitetet och har ett eget internationellt team på plats i Bali för all slags praktisk stöd och råd under din studietid.

 

Campus i Denpasar

 

Warmadewa University är centralt beläget i Renon, ett av de trevligaste distrikten i Denpasar, den livliga huvudstaden på Bali. Som internationella student här kommer du snabbt i att bli del av den vänliga och öppna lokala kulturen och livsstilen. Från campus är det bara några minuter till centrum med kollektivtrafik, och de flesta studenter bor i närheten.

 

Campusanläggningarna och faciliteterna är av europeisk standard. Du studerar på ett stort modernt campus med tillgång till alla slags tjänster.

 

Nära till stränder och öar

Campus ligger bara en kort promenad de vita stränderna i Sanur med mängder av attraktiva surfställen och det är också nära till hamnen där du kan ta en båt eller färja till någon av de vackra närliggande öarna. Staden Ubud, Balis konst- och kulturcentrum, är ett populärt utflyktsmål inte långt från Renon. Ubud är känt för sina museer, konstgallerier, risfält, traditionella hinduistiska tempel och ett skogsreservat för apor.

 

Mängder av kultur och fritidsaktiviteter!

 

På campus hittar du bland annat tennisbanor och basketplan och du kan delta i aktiviteter som drama, dans eller idrott. Under terminen kan du också passa på att undervisa i engelska eller hjälpa till med barn på barnhemmet Seeds of Hope. Utöver en mängd olika utflykter, studiebesök och workshops som arrangeras av skolans internationella team kommer du att kunna utforska den berömda paradisön Bali och de närliggande öarna på din fritid….

 

Förmånliga kursavgifter

Warmadewa University har mycket förmånliga kursavgifter som täcks helt av studielån från CSN. Kostnaderna för att bo och leva på Bali är också betydligt billigare än på många andra platser i världen vilket gör att du kan upptäcka och utforska allt Bali har att erbjuda, även på en studentbudget…

Kursorten

plugga på baliPlugga på Bali, Indonesien

Med tropiskt klimat och en vänlig atmosfär är Bali en perfekt plats för både studier och äventyr. Från de grönskande risfälten till de gnistrande stränderna kommer du att omges av ett överflöd av fascinerande natur och kulturell rikedom i en atmosfär full av äventyr och upptäckter. Bali erbjuder en oändlig mängd av upplevelser. Här kan du surfa och snorkla i kristallklara vatten, vandra genom djungeln eller cykla i imponerande bergslandskap och njuta av fantastiska solnedgångar över havet.

Utforska Balis unika kultur med urgamla tempel, färgstarka ceremonier och livliga festivaler. Upplev pittoreska marknader där traditionellt hantverk och modern design möts i en explosion av färg och kreativitet. Bali är inte bara en plats för äventyr, skönhet och kultur, utan också en plats där du kan hitta tid för ro, frid och välbefinnande. Det härliga klimatet bjuder på 26 – 29 grader året runt, prisläget är mycket förmånligt och under dina lediga dagar och lov kan du utforska en mängd andra öar och sevärdheter som den pulserande staden Jakarta på Java, Sumatra och Komodo…Oavsett om du söker äventyr eller avkoppling så har Bali något att erbjuda dig. Välkommen till en plats där varje dag är en möjlighet till nya upptäckter och minnesvärda ögonblick. Gör paradisön Bali till platsen för ditt lärorika äventyr!

Kurser

Utbildningar

 

Boende

plugga på bali warmadewaStudentboende

Warmadewa erbjuder inte studentbostäder men det finns gott om utmärkta boendealternativ både nära campus och i populära turistområden. Priserna varierar beroende på läge och bekvämligheter. De flesta studenter föredrar att tillsammans hyra en privat villa med pool. I Asien är det vanligt att göra affärer ansikte mot ansikte och det kan därför vara svårt att ordna boende i förväg online. Det är enkelt att ordna med boende när du väl är på plats. Det bästa är att boka ett korttidsboende på ett hostel eller hotell i några dagar och jämföra olika boendealternativ. Du träffar då också andra studenter och kan hitta rumskamrater. Kontakta oss gärna för en utförlig boendeguide för Bali!

Priser & Datum

Undervisningsavgift

Alla avgifter betalas direkt till skolan.
STUDIN hjälper dig helt gratis.

Study abroad: 2 290 EUR per termin
Sommarkurser: 990 / 1290 EUR

CSN & Finansiering

Studierna berättigar till studiemedel från CSN.

Du kan låna för undervisningsavgifter och uppehälle/boende.
Du kan även låna för resa t o r, samt studentförsäkring.

Startdatum

2 terminer per läsår: sep – dec, april – juli. Terminen är 16 veckor
Möjlighet att starta 2 gånger per år: sep, april

Förkunskaper & Ansökan

Förkunskaper

Fullständig gymnasieexamen / högskolebehörighet.

Engelska

Du bör ha goda kunskaper i engelska.

Studievägledning

STUDIN är officiell representant i Sverige och hjälper dig med information, studievägledning och ansökan helt utan kostnad. Kontakta oss för studievägledning!

Anmälan

Du anmäler dig genom att välja Ansök här på websidan. Vi kontaktar dig då och hjälper dig vidare!

Översättning av betyg

För ansökan till de universitet och skolor vi representerar kan vi utföra översättningar av svenska gymnasiebetyg till engelska. Om du önskar få dina gymnasiebetyg översatta så ange detta när du ansöker. Översättningskostnad 500 SEK.

Intresserad av Warmadewa University ?

Kostnadsfritt, Icke bindande

Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

Om du inte hör av oss, se efter i din skräppost / spam så vårt e-mail inte hamnat där.

  När vi fått in din intresseanmälan kontaktar vi dig inom 48 timmar (kontorstid mån-fre) för studievägledning eller med svar på dina frågor. Vi kommer att försöka ringa till dig på det telefonnummer du uppger, alternativt skickar vi ett e-mail till dig.
  Om du inte hör av oss, se efter i din skräppost / spam så vårt e-mail inte hamnat där.

  För- och efternamn*

  Mobilnummer

  Epost*

  Meddelande*

  Din ansökan är inte bindande.
  När vi mottagit din ansökan kontaktar vi dig, du får en personlig kontaktperson på STUDIN som hjälper dig med ansökan.

  Din kontaktperson på STUDIN kommer att skicka e-mail till dig samt eventuellt kontakta dig per telefon på det telefonnnummer du anger här.

  Du bör se efter i din skräppost / spam så att e-mail från oss inte hamnat där

  Universitet/College

  Ämne/Inriktning/typ av utbildning

  Önskad start, termin / år

  Dina uppgifter

  För- och efternamn*

  Kön

  ManKvinnaAnnan

  Födelsedatum

  Nationalitet

  Adress

  Postnummer

  Ort

  Land

  Mobilnummer*

  Epost*

  Studiebakgrund, välj i listan


  Annat:

  Övrigt

  Jag avser att söka CSN för studierna:

  JaNej

  Hur kom du i kontakt med Studin

  Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt (oftast inom 48 timmar, kontorstid mån-fre) för att boka in ett möte. Vi kommer att försöka ringa till dig på det telefonnummer du uppger, alternativt skickar vi ett sms samt ett e-mail till dig.
  Vi kan ge dig personlig studievägledning på telefon, zoom, chat, e-mail eller genom ett personligt möte på vårt kontor i Stockholm eller Göteborg.

  Om du inte hör av oss, se efter i din skräppost / spam så vårt e-mail inte hamnat där.

  För- och efternamn*

  Mobilnummer

  Epost*

  Skriv gärna här om du har några särskilda frågor om t.ex utbildningar, ämnesområden, skolor, destinationer, antagningskrav, CSN och stipendier

  Jag har läst och accepterat Study Internationals Personuppgiftspolicy* och Allmänna Villkor Högre Studier*

  När vi mottagit denna anmälan kommer vi att kontakta dig