Studera business management och ekonomi utomlands

Studera business management och ekonomi utomlands. Utbildningar i business på universitet och college i USA, New York, England, London, Australien, Kanada, Asien. Utbudet av spännande och högt rankade utbildningar inom business är stort utomlands. Du kan plugga business på välrenommerade handelshögskolor eller kombinera business med andra intresseområden på ett universitet.

Studera business utomlands

Att studera business management och ekonomi utomlands är mycket populärt. Nivån och kvaliteten på utbildningarna är generellt mycket hög och det finns en stor bredd av utbildningar och inriktningar.

Många väljer att läsa en hel kandidatutbildning, bachelor, i business management på universitet i USA, i London, i Australien eller Asien. Men du kan också välja att läsa en kortare utbildning, ett diplom eller certifikat på 1-2 år, eller läsa fristående kurser i business ämnen under någon termin.

En utbildning i business ger en bred bas inför din framtida karriär

Att studera business utomlands ger dig en gedigen och bred bas inför din framtida karriär. En utbildning inom management och ekonomi är gångbar överallt och i dagens globala ekonomi är internationella kompetenser och erfarenheter eftertraktade.studera business management och ekonomi utomlands

Genom att läsa business utomlands får du en internationell prägel på din utbildning och goda förutsättningar för en framgångsrik karriär både i Sverige och i hela världen.

Business är ett brett område med många inriktningar

En utbildning i business management är bred och flexibel. Du har möjlighet att välja bland flera inriktningar och kan ofta kombinera ämnen i business med andra ämnes- och intresseområden. Inom business kan du studera:

Spännande och unika program inom business

Music Business Management i London eller Berlin, Fashion Business i New York och London, Ski Business och Resort Management i USA, internationell handel, finans och banking i Singapore, Global Business Management på exklusiv handelshögskola i London, fastighetsmäklare och Real Estate Business i Kalifornien…

På skolor och universitet i hela världen finns idag en rad spännande och unika utbildningar som verkligen ger dig spetskompetenser och utmärker dig.

Många möjligheter och stor flexibilitet

Du kan läsa till en kandidatexamen, bachelor, på 2-4 år beroende på universitet och land.
Ofta kan du börja med att läsa till ett diploma på 1-2 år och sedan välja om du vill läsa vidare.
Du kan också välja att läsa fristående kurser inom business, 1-2 terminer.

Om du har läst en YH utbildning i Sverige kan du tillgodoräkna dig studierna i en sk. top up degree i business management på flera universitet.
Du som redan har en kandidatexamen inom något ämne kan bredda eller spetsa din kompetens med en master inom business.

Varför studera business utomlands med STUDIN

Hitta rätt utbildning

Med STUDIN kan studera ekonomi och management på universitet, colleges och handelshögskolor i hela världen.
Här är några speciellt utvalda universitet och colleges med mycket bra utbildningar inom business.
När du kontaktar oss så hjälper vi dig till en utbildning som passar just dig!

 

 


Studera business management och ekonomi med STUDIN på:

Utvalda universitet, skolor och utbildningar med STUDIN

STUDIN har valt ut universitet där utbildningskvaliteten är hög, undervisningen på toppnivå och där du som internationell student blir väl omhändertagen och får support under hela din studietid.
Skolorna är populära och hamnar högt på rankinglistor bland annat avseende utbildningskvalitet och studentnöjdhet och där andelen studenter som får ett jobb efter examen är hög.

Hur vi hjälper dig

När du vill satsa på en utbildning inom ekonomi och business management utgår vi från dina mål, din profil och just dina förutsättningar. 
STUDIN har direktkontakt med antagningsenheten på skolorna. Vi vägleder dig och hjälper dig att ta fram allt som behövs för en lyckad ansökan.

Kostnadsfri tjänst

Vi hjälper dig med alla delar i din ansökan, visum, CSN, boende – allt tills du är på plats.
Vi representerar universiteten och skolorna i Sverige och vår tjänst är helt kostnadsfri. Alla terminsavgifter och eventuella ansökningsavgifter betalas direkt till universiteten.