University of Victoria

University of Victoria

Studera i Kanada! Plugga till en examen i vänliga och vackra Victoria på Vancouver Island i Kanada!

Ett av Kanadas främsta universitet
Betald praktik ingår i examen
Upplev Kanada som student

Skolan

uvic university of victoria logo

Studera på University of Victoria i Kanada

Upplev undervisning och studier i världsklass på ett av Kanadas främsta universitet. Här studerar du på ett stort vackert campus i Victoria med Vancouver Islands överflöd av naturupplevelser utanför klassrummet. University of Victoria är ett utmärkt val för dig som vill studera till en examen i Kanada!

 • Ett av Kanadas främsta universitet
 • 120 olika bachelor och masterprogram i alla ämnesområden
 • Betald praktikperiod ingår i många program
 • Möjlighet till stora stipendier för dig med bra betyg
 • Upplev Kanadas gästfrihet och storslagen natur

Vad kan du studera på University of Victoria i Kanada

 

Du kan studera ett program till en examen, bachelor (4 år) eller master (1 år)…120 program erbjuds inom alla slags ämnesområden…

 

uvic university of victoria students

 

 

Studera på University of Victoria

 • Ett av Kanadas främsta universitet
 • 22 000 studenter, 4 000 internationella
 • 120 olika bachelor och masterprogram
 • Betald praktik ingår i många utbildningar
 • Stort vackert campus i Victoria på Vancouver Island

 

University of Victoria (UVic) är ett utmärkt val för dig som vill satsa på att studera till en examen i Kanada. Här kan studera till en internationellt erkänd bachelor eller masterexamen inom nästan alla ämnesområden!

 

University of Victoria är ett av Kanadas främsta offentliga universitet och ett mångsidigt och internationellt erkänt forskningsuniversitet. UVic rankas högt både i Kanada och internationellt inom en rad olika ämnesområden och erbjuder mer än 120 olika program på kandidat- och masternivå inom de flesta studieområden.

 

UVic grundades 1963 men leder sina anor tillbaka till 1903 då det grundades som Victoria College. UVic är ett av Kanadas mest populära universitet med högt antal sökande varje år.

 

Betald praktik ingår i utbildningen

UVic har partnerskap med några av världens främsta företag och har byggt upp ett omfattande nätverk för praktik (sk. co-op) – en stor anledning till att det rankas som Kanadas främsta universitet när det gäller att förbereda för yrkeslivet.

Alla program ger studenterna möjlighet att få praktisk arbets- eller yrkeserfarenhet under utbildningen och i många examensprogram ingår en betald praktikperiod (upp till 16 månader).

 

Heltäckande universitet

UVic är ett heltäckande universitet och erbjuder program inom bland annat naturvetenskap, humaniora, konst, hälsa och ekonomi, datavetenskap, teknik och psykologi.

 

Stort vackert campus i Victoria

UVic har mer än 22 000 studenter på ett stort vackert parkliknande campusområde. Campusbyggnaderna ligger inbäddade bland Vancouver Islands grönskande landskap och regnskog.

På campus hittar du alla slags faciliteter samt även utmärkta support och stödtjänster för internationella studenter. På campus finns också många fina studentbostäder.

 

Välkomnande internationell miljö

Atmosfären på campus är dynamisk och det finns en mängd olika studentklubbar, sällskap och föreningar att delta i. Under terminerna arrangeras allt från musik- och konstutställningar till fester, teaterföreställningar och mängder av sportevenemang. Med studenter från hundratals länder i hela världen är det lätt att träffa nya vänner.

För dig som vill plugga i Kanada erbjuder University of Victoria en vänlig läromiljö. Den välkomnade och otvungna atmosfären gör att du snabbt kommer att lära känna både lärare och studenter.

Utanför klassrummet har du Vancouver Islands överflöd av naturupplevelser och när du söker storstadspuls kan du enkelt ta en färja till metropoler som Vancouver eller Seattle i USA.

 

Kursorten

uvic university of victoria

Studera i Victoria, Kanada

Välkommen till Victoria, på Vancouver Islands spektakulära sydspets, huvudstad i den kanadensiska provinsen British Columbia och en viktig turistdestination, ibland kallad The City of Gardens. Här möter du en blandning av europeisk charm och den amerikanska västkustkänslan med många asiatiska influenser. Victoria har det mildaste klimatet i Kanada och anses som en av landets mest attraktiva städer, rankad bland de 10 vackraste städerna i världen. Victoria är en välmående, vänlig och säker stad med omkring 350 000 invånare, här finns flera universitet och college och ett blomstrande utbud av kultur och nöjen. Staden är idealisk för dig som älskar friluftsliv och utomhusäventyr, här omges du av Vancouver Islands hisnande landskap och kan göra utflykter till urskog, paddla längs dramatiska kuststräckor eller spana efter valar. När du vill uppleva storstadspuls kan du enkelt och bekvämt ta en färja till metropoler som Vancouver eller Seattle i USA.

Kurser

Utbildningar

 

Boende

Studentboende

University of Victoria erbjuder fina studentbostäder i studentresidens på campus. Att bo i studentresidens är ett utmärkt sätt att lära känna andra studenter och snabbt komma in i studentlivet. Du kan även välja att bo på egen hand, vanligast är att hyra rum i lägenhet som delas med andra studenter. Du kan även välja att bo i värdfamilj en tid. Du kan också hyra ett korttidsboende under de första veckorna och gå på visningar på plats innan du bestämmer dig.

Mer om skolans boende här

 

Priser & Datum

Undervisningsavgift

Alla avgifter betalas direkt till skolan.
STUDIN hjälper dig helt gratis.

Kontakta oss för aktuella kursavgifter!

Stipendier

UVic erbjuder många fina stipendier på 2 000 – 17 000 CAD / läsår (2024).
Stipendierna baseras på gymnasiebetyg och/eller andra akademiska meriter

Kontakta oss för stipendierna!

CSN & Finansiering

Studierna berättigar till studiemedel från CSN.

Du kan låna för undervisningsavgifter och uppehälle/boende.
Du kan även låna för resa t o r, samt studentförsäkring.

Startdatum

3 terminer, trimesters, per läsår
Möjlighet att starta 3 gånger per år: sep, jan, maj

Förkunskaper & Ansökan

Förkunskaper

Fullständig gymnasieexamen / högskolebehörighet.

Engelska

Du bör ha goda kunskaper i engelska.

Studievägledning

STUDIN är officiell representant i Sverige och hjälper dig med information, studievägledning och ansökan helt utan kostnad. Kontakta oss för studievägledning!

Anmälan

Du anmäler dig genom att välja Ansök här på websidan. Vi kontaktar dig då och hjälper dig vidare!

Översättning av betyg

För ansökan till de universitet och skolor vi representerar kan vi utföra översättningar av svenska gymnasiebetyg till engelska. Om du önskar få dina gymnasiebetyg översatta så ange detta när du ansöker. Översättningskostnad 500 SEK.

Intresserad av University of Victoria ?

Kostnadsfritt, Icke bindande

Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

Om du inte hör av oss, se efter i din skräppost / spam så vårt e-mail inte hamnat där.

  När vi fått in din intresseanmälan kontaktar vi dig inom 48 timmar (kontorstid mån-fre) för studievägledning eller med svar på dina frågor. Vi kommer att försöka ringa till dig på det telefonnummer du uppger, alternativt skickar vi ett e-mail till dig.
  Om du inte hör av oss, se efter i din skräppost / spam så vårt e-mail inte hamnat där.

  För- och efternamn*

  Mobilnummer

  Epost*

  Meddelande*

  Din ansökan är inte bindande.
  När vi mottagit din ansökan kontaktar vi dig, du får en personlig kontaktperson på STUDIN som hjälper dig med ansökan.

  Din kontaktperson på STUDIN kommer att skicka e-mail till dig samt eventuellt kontakta dig per telefon på det telefonnnummer du anger här.

  Du bör se efter i din skräppost / spam så att e-mail från oss inte hamnat där

  Universitet/College

  Ämne/Inriktning/typ av utbildning

  Önskad start, termin / år

  Dina uppgifter

  För- och efternamn*

  Kön

  ManKvinnaAnnan

  Födelsedatum

  Nationalitet

  Adress

  Postnummer

  Ort

  Land

  Mobilnummer*

  Epost*

  Studiebakgrund, välj i listan


  Annat:

  Övrigt

  Jag avser att söka CSN för studierna:

  JaNej

  Hur kom du i kontakt med Studin

  Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt (oftast inom 48 timmar, kontorstid mån-fre) för att boka in ett möte. Vi kommer att försöka ringa till dig på det telefonnummer du uppger, alternativt skickar vi ett sms samt ett e-mail till dig.
  Vi kan ge dig personlig studievägledning på telefon, zoom, chat, e-mail eller genom ett personligt möte på vårt kontor i Stockholm eller Göteborg.

  Om du inte hör av oss, se efter i din skräppost / spam så vårt e-mail inte hamnat där.

  För- och efternamn*

  Mobilnummer

  Epost*

  Skriv gärna här om du har några särskilda frågor om t.ex utbildningar, ämnesområden, skolor, destinationer, antagningskrav, CSN och stipendier

  Jag har läst och accepterat Study Internationals Personuppgiftspolicy* och Allmänna Villkor Högre Studier*

  När vi mottagit denna anmälan kommer vi att kontakta dig