Audio Engineering, ljudtekniker – Musicians Institute, Los Angeles, 6 mån

Audio Engineering, ljudtekniker – Musicians Institute, Los Angeles, 6 mån

 

Utbildningen

Audio Engineering – Musicians Institute, Los Angeles, 6 mån

Här lär du dig genom praktisk undervisning och träning att spela in, mixa och mastra. Du förvärvar den kompetens som krävs för att kunna arbeta som ljudtekniker i dagens professionella inspelningsstudios. Du lär dig att arbeta med den utrustning som är standard i branschen. 

Denna utbildning i Audio Engineering, ljudteknik, på Musicians Institute förbereder dig för en yrkeskarriär som ljudtekniker inom musikproduktion.

Musicians Institute är en av de främsta skolorna i USA inom audio engineering. Utbildningen innebär en unik mix av praktiska hands-on lektioner i små grupper. Du lär dig att använda avancerad utrustning genom praktiskt arbete i studios och andra inspelningsutrymmen.

Förvärva praktiska erfarenheter i ljudteknik och audio production.

Du lär dig hur det fungerar i dagens professionella ljudproduktionsmiljöer, i inspelningsstudios, på arenor, i postproduktion eller för film. Dina lärare är yrkesverksamma proffs med branscherfarenhet inom audio engineering och du använder den utrustning som är standard i musikindustrin.

På Musicians Institute arbetar du i studios som är i världsklass och du får chansen att arbeta med riktiga artister, att micka upp studiomusiker och att göra slutmixer.

Med denna utbildning i ljudteknik, audio engineering kommer du att utveckla de sofistikerade tekniska och organisatoriska färdigheter som är avgörande för framgångsrika ljudtekniker i dagens professionella inspelningsstudios.

Möjlighet finns att förlänga utbildningen med 3-6 månader för att kunna ansöka om OPT för att jobba i USA under 1 år

Examen

Certificate

Skolan

Musicians Institute (MI)

Musicians Institute (MI) är en av världens främsta musikskolor för musikutbildningar i modern samtida musik. Musicians Institute har ett nära samarbete med musikbranschen; många kända namn finns bland skolans tidigare elever. Du undervisas av branschproffs och yrkesverksamma musiker och får personligt stöd i din artistiska och musikaliska utveckling.

Skolan ligger på Hollywood Boulevard mitt i Hollywood och har toppfaciliteter med studios, replokaler och utrustning i världsklass.  Skolan är öppet dygnet runt alla dagar i veckan – här träffas musiker och kreativa talanger från hela världen!

Läs mer om Musicians Institute här

Starter

Programmet startar 4 gånger per år: sep, jan, april, juli

Förkunskaper & CSN

Förkunskaper

Fullständiga gymnasiebetyg.

CSN & Kostnad

Studierna berättigar till studiemedel från CSN.
Du kan låna för uppehälle under hela utbildningstiden.
Du kan även låna för undervisningsavgifter.

Skolans undervisningsavgifter se mer på Musicians Institute

Beställ information

Kostnadsfritt, Icke bindande

Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt med mer information om utbildningen.

Om du inte hör av oss, se efter i din skräppost / spam så vårt e-mail inte hamnat där.

  För- och efternamn*

  Mobilnummer

  Epost*

  Jag är intresserad av:

  Om du har en speciell fråga skriv här

  Jag tagit del av, samt samtyckt till Study International Personuppgiftspolicy* avseende vår behandling av dina personuppgifter
  Ansökan

  Du klickar på ANSÖKAN och fyller i ansökningsformuläret.
  När vi mottagit din anmälan kontaktar vi dig och hjälper dig vidare.

  Kostnadsfri tjänst

  STUDINS tjänst är kostnadsfri. Vi hjälper dig med information, studievägledning, ansökan, rådgivning om boende, CSN ansökan, samt studentvisum. Allt tills du är på plats!