Popular Music Performance – BIMM Institute, 1 – 3 år

Popular Music Performance – BIMM Institute, kandidatexamen 1 – 3 år

 

Utbildningen

Popular Music Performance – BIMM Institute, Storbritannien & Tyskland, Kandidatexamen, Bachelor 1 – 3 år

Skapa din egen spännande väg in i musikindustrin och live musik scenen genom att studera Popular Music Performance på BIMM Institute, Europas ledande högskola för modern musik med campus i bl.a London, Storbritannien & Berlin, Tyskland.  

Kandidatprogrammet BMus (Hons) Popular Music Performance fokuserar på din professionella utveckling som instrumentalist eller vokalist och finns med inriktning på:  

 • Guitar
 • Bass
 • Drums
 • Vocals
 • Keyboards 
 

Utbildningen är perfekt för dig som är musiker och som vill ta dina tekniska, artistiska och musikaliska färdigheter till en professionell nivå.  

Utbildningen kombinerar huvudämnen som scenframträdande, teknik, musikaliskt framförande, musikteori och teknologi för att hjälpa dig att utveckla och hitta din egen nisch som artist.   

Du skräddarsyr utbildningen efter dina personliga karriärmål som artist genom ett brett utbud av tillvalskurser som fokuserar på bl.a creative performance, session skills, songwriting, komposition, arrangemang mm. Du utrustas med de färdigheter och drivkrafter som krävs för att lyckas i alla musikaliska sammanhang.  

Under utbildningen blir du en del av BIMM:s livliga kreativa community. Du spenderar mycket tid på scenen och får experthandledning av BIMM:s lärare som är yrkesverksamma i musikbranschen.  

BIMM Institute har ett nära samarbete med både den lokala musikscenen och den internationella musikindustrin. Alla campus har faciliteter som är i världsklass.   

Du kan även kombinera programmet och läsa music business, music production, song writing eller event management i en gemensam examen (joint degree): 

 • Popular Music Performance & Music Business
 • Popular Music Performance & Music Production  
 • Popular Music Performance & Songwriting  
 • Popular Music Performance & Event Management 

Examen

Kandidatexamen, Bachelor

Skolan

BIMM Institute

BIMM Institute är Europas ledande musikhögskola för modern samtida musik. BIMM Institute har ett nära samarbete med musikindustrin och många välkända artister finns bland skolans tidigare elever. Över 80% av musikskolans studenter arbetar inom musikbranschen efter examen. Du undervisas av yrkesverksamma musiker och branschproffs och får personlig handledning i din artistiska och yrkesmässiga utveckling.

BIMM Institute har campus i Storbritannien (London, Brighton, Manchester, Bristol, Birmingham), Tyskland (Berlin, Hamburg) och Irland (Dublin). På alla campus finns faciliteter, utrustning och studios i världsklass.

Läs mer om BIMM Institute här

Starter

Programmet startar 1 gång om året: sep

Förkunskaper & CSN

Förkunskaper

Fullständiga gymnasiebetyg.

CSN & Kostnad

Studierna berättigar till studiemedel från CSN.
Du kan låna för uppehälle under hela utbildningstiden.
Du kan även låna för undervisningsavgifter.

Skolans undervisningsavgifter se mer på BIMM Institute

Beställ information

Kostnadsfritt, Icke bindande

Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt med mer information om utbildningen.

Om du inte hör av oss, se efter i din skräppost / spam så vårt e-mail inte hamnat där.

  För- och efternamn*

  Mobilnummer

  Epost*

  Jag är intresserad av:

  Om du har en speciell fråga skriv här

  Jag tagit del av, samt samtyckt till Study International Personuppgiftspolicy* avseende vår behandling av dina personuppgifter
  Ansökan

  Du klickar på ANSÖKAN och fyller i ansökningsformuläret.
  När vi mottagit din anmälan kontaktar vi dig och hjälper dig vidare.

  Kostnadsfri tjänst

  STUDINS tjänst är kostnadsfri. Vi hjälper dig med information, studievägledning, ansökan, rådgivning om boende, CSN ansökan, samt studentvisum. Allt tills du är på plats!

  Studin Stories